2777
2789

سلام ظهرتون بخیر 

یه مدت حدود دو هفته ای داخل یه مغازه کار میکردم بعد صاحبش گفت این هفته تعطیله یا کامل مغازه رو تعمییرات و ایناش رو درست میکنم یا میخوام بفروشم به دوستم و پول این مدتی که کار کردید برات میفرستم . گفته بود جمعه که همین چند روز پیش باشه خبرش بهت میدم که باز میکنم که بیای یا نه ‌‌. اما اصلا نه زنگ زده و نه پیام داده . پولم رو هم نداده . بنظرتون بخوام پیام بدم چی بفرستم ؟‌

یا اینکه زنگ بزنم ؟

چون یه پسره جوونه بود و واقعا خجالت میکشم پیام بدم که یه موقع فکر کنه من بخاطر پولش پیام بهش دادم. البته پوله خیلی کمه چون دیگه روزی حسابش کرده . اما من یه قسمت کمی بخاطر پولم میخواستم یعنی بپرسم ولی در کل میخوام بدونم چیشده دیگه . 

چون اگهی هم که داخل دیوار گذاشته بود برای نیرو الان نگاه کردم تا حذف شده .چون منم که میرفتم غیر از من هنوز هم میخواست بیاره . 

بنظرتون چکار کنم که کار زشتی نباشه و مودبانه باشه 

یا مثلا بزارم اخر هفته یه چند روز دیگه زنگ بزنم ؟؟؟؟

چون گفته بود میخواد مغازش عوض کنه یه چیز دیگه بزنه و بهم میگفت مغازه بزنم میای اونجا یا نه . اون موقع فکر نمیکردم جدی بگه . 

مثلا بزارم اخر هفته زنگ بزنم بعد بگم میخواستم ببینم چیشده دیگه ؟؟

بخدا دو دلم . میترسم زشت باشه پیام بدم یا زنگ بزنم فکر کنه بخاطر پولشم چون با بدبختی این کار رو پیدا کردم و داخل دیوار هرچی میگردم دیگع پیدا نمیکنم چیزی . اما پولش همشششش شاید ۶۰۰تومن بشه