2777
2789
عنوان

لیزر خانگی تاج بیوتی

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 25 پست
سلام اگر واقعا انجام بدین خوبه منم برای لیزر بیرون میرفتم ولی چون شاغلم وقت نمیکردم اذیت میشدم لیزر ...

بعضی دستگاه های خونگی خیلی زمان بره بعضی ها زود کل بدنو میزنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این لیزر رو خریدم ولی نه با این قیمت وقتی من گرفتم ارزون تر بود ، اگر کسی خواست به قیمت مناسب میفروشمش،فقط چون استفاده نمیکنم میفروشم

https://www.honamtajhiz.com/shop/لیزر-خانگی/لیزر-خانگی-موهای-زائد-سیلک-پرو-silkpro/

"خدایــــا شکـــرت"     
بعضی دستگاه های خونگی خیلی زمان بره بعضی ها زود کل بدنو میزنی 

نسبت به لیزر بیرون بله زمان بر تر هستن ولی اگر خانه دار باشید راحت میتونید با دقت بیشتری نسبت به بیرون انجام بدید و استفاده کنید.

خیلی وقت ها میشه که لیزر بیرون ی جاهایی رو غیرعمدی جامیندازه و ما اون لحظه متوجه نمیشیم به نسبت هزینه های امروزی اگر خودتون ی دستگاه داشته باشید به صرفه تره به نظرم.

ولی بازم به شرطی که استفاده کنید خوبه که بخرید ( چون خودم هزینه کردم و استفاده نکردم تاکید میکنم که الکی نخرید )

"خدایــــا شکـــرت"     
نسبت به لیزر بیرون بله زمان بر تر هستن ولی اگر خانه دار باشید راحت میتونید با دقت بیشتری نسبت به بیر ...

من خیلی دست و پاهام مو داره بیشتر میخام جاهایی که دیده میشه کم موشه 

یعنی کسی استفاده نکرده از این مارک ها من میخام مطمئن خرید کنم تو خدا کسی داشته بگه حتی اگه بده بگه ک ...

من زمانی که خودم درحال خرید بودم هیچ لیزر خونگی بهتر و باصرفه تر که شات نامحدود داشته باشه به جز سیلک پرو رو نتونستم پیدا کنم.

"خدایــــا شکـــرت"     
امیدوارم بهترین انتخاب رو داشته باشید و ازش جواب بگیرید.

مرسی عزیزم 

یکی از دوستای شوهر مارک فیلیپس خریده بوده سال ۹۴ برای خواهرش ۲ملیون ۵۰۰ اون خیلی تعریف می‌کنه از کیش خریدع بودن شوهرم باهاش بوده برای خواهرش خریده خوب گفتم تو هم میخیردی برای همسر آینده ات🥺🥺😂😂😂😂😂