2777
2789
عنوان

درآمد فیشیال و پاکسازی پوست چطوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21247 بازدید | 37 پست
پارسال زمستون

ببین چیزی ک تا الان متوجه شدم این رشته خاک خوری داره و اوایلش درآمدی نیست باید مشاوره قوی داشته باشی طرف رو قانع کنی. من فقط از هزینه هاش دودلم لاین گسترده ایه

زخم‌هایش را بوسید و از خودش بابت تمام آن‌ها عذرخواهی کرد،  زندگی‌اش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴
کلا برافیشیال ولی دکتربود برام دارونوشت مهرزد متخصص پوست بودن

جفتشم میشه

بعضی بیوتی تراپیستا هم دوره های زیادی گذروندن

یه سری درمان هام ارجاع میدن ب پزشک

زخم‌هایش را بوسید و از خودش بابت تمام آن‌ها عذرخواهی کرد،  زندگی‌اش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن ولی از اشناهامون هستن

تهران هستن؟ پوست زحمتش زیاده متریال و دستگاه هم گرونه منم سرمایه ندارم 🫡

تهران هستن؟ پوست زحمتش زیاده متریال و دستگاه هم گرونه منم سرمایه ندارم 🫡  

نه کرمانشاه در کنار اون تبلیغات یه شرکت محصول آرایشی بهداشتی هم میکنه اون شرکت حمایتش میکنه 

از یک جایی به بعددلت می خواهد همه چیز را واگذار کنی ،نامه یِ استعفایت را رویِ میزِ دنیا بگذاری،کیفَت را برداری و به دورترین جایی کهمی شناسی بروی...چای بنوشی، سیگارت را دود کنیو به هیچ چیز فکر نکنی!از یک جایی به بعد،دلت می خواهد خودت باشی!تنها خودت و حافظه ای کههیچ کس را  به خاطر نمی آورد...📩♥️♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣┈┉┈┉•▴•⚜️•▴•┉┈┉┈
ببین چیزی ک تا الان متوجه شدم این رشته خاک خوری داره و اوایلش درآمدی نیست باید مشاوره قوی داشته باشی ...

ولی من متوجه شدم مردم بیشتر ب چیتان پیتان و چیزای ارزون اهمیت میدن‌.مثلا یه انلاین شاپ بزنی وحصول فیک بیاری بیشتر طرفدار داره تا ۵۰۰ تومن بدن فشیال..در کل ظاهر بینن مثلا پوست رو میتونن با یه کرمپودر بپوشونن اما ناخن رو حتمننننن میرن میزنن ب هر قیمتی

ولی من متوجه شدم مردم بیشتر ب چیتان پیتان و چیزای ارزون اهمیت میدن‌.مثلا یه انلاین شاپ بزنی وحصول فی ...

اره واقعا منم با ابن‌موافقم 

جلو چشم خودم ۱۵۰۰ برا فیبروز کارت کشید گفتیم قبلش فیشال کن مثلا ۲۵۰ گفت زیااااااده چه خبره. فرهنگش جا نیوفتاده 🤦🏻‍♀️

بعضیام اصن قبول ندارن فشیال رو  مستقیم میرن دکتر پوست

بنظرت شیدینگ لب، ریمو تاتو ، بن مژه چطوره؟

لاین ارایش دائم . اینم تو فکرمه

ولی پوست رو به خورده وسیله خریدم براش😂🤦🏻‍♀️

نه کرمانشاه در کنار اون تبلیغات یه شرکت محصول آرایشی بهداشتی هم میکنه اون شرکت حمایتش میکنه 

چقدر خوب اینطوری  👌🏻

من بین لاین ارایش دائم و فیشیال مردمم

آموزشگاه استاد حمیدی برگزار میکند

طب سوزنی وحجامت وتزریقات، ماساژ، فصد خون ونبض شناسی، پاکسازی صورت وفشیال، گیاهان دارویی

دوره های جامع از صفر تا صد به همراه صدور مدرک بین المللی وفنی حرفه ای

کاربرد دروزارت وبازار کار. حضوری ومجازی

دریک جلسه ودو جلسه رفع اشکال

با کوتاهترین زمان وبا کمترین هزینه

با تخفیف در هزینه و پذیرایی رایگان

جهت هماهنگی بااین شماره تماس حاصل نمایید 09220960775