2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادمین پیج بهتری باحقوق بالاتربشم😍

مسافرت زیاد میتونستم برم

شهر زندگیمو عوض کنم

ارشدمو بگیرم

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
میخوام انجام بدم ولی نمیشه

چی هست؟؟

سخت نگیرید,خبری نیست✅‌                          ‌           مسافر بینهایت                                                                 میروم تا همه عمر به خود تکیه کنم..                                                                  

زبان انگلیسی تقویت کنم ،ورزش برم ،ادامه بدم نقاشی رو چون الان باردارم چند ماهه نتونستم چیزی بکشم ،از آدمای سمی فرار کنم از دست اخلاق کند بابام راحت شم ،خونه دار بشم ،زندکی بدون آدمای سمی ،مسافرت برم

من صبح ساعت شش پا میشم 

پادکست گوش میدم 

صبحونه رژیمی میخورم 

ورزش میکنم 

میرم حموم 

کتاب میخونم 

نهار درست میکنم 

میرم کلاس زبان 

بعدش باشگاه 

برمیگردم شام رژیمی میخورم 

روتین پوست و موهام رو انجام میدم

بعدش نهایت تا ساعت ۱۰ شب میخوابم 

در نتیجه لایف استایلم عالیه و نیازی به تغییر نیست 

اما بازم احساس میکنم خیلی کار های بیشتر و بهتری باید انجام بدم 🥲

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡