2777
2789
عنوان

رشته انیانی یا تجربی!؟

146 بازدید | 19 پست

نظر بدین که رشته انسانی بهتره یا تجربی!؟

من مشاوره دوست دارم ولی معدل بالا بود برای ثبت نام گفت یکم دیگه فکر کنم 

کسایی که تجربه داشتین انسانی بهتره یا تجربی و دلیلتونم ممنون میشم بگین 🥲

تعداد رای : 17
نظرسنجی
انسانی
13
76%
تجربی
4
23%
ﭘﺧش ﻭ ﭘﻟﺍ توی ذﻫن ﻣنی :)🖤👩‍🦯

ادبیات و عربی و اینجور چیزات خوبه و علاقه داری برو انسانی 

بچه درسخونی هستی و ریاضی و علومت خوبه برو تجربی0البته تجربی درسته آینده بهتری داره ولی در صورتی که درس بخونی باید دهنتو سرویس کنی تا بتونی رشته های تاپ بیاری هر روز تست بزنی مرور کنی و.. 

به خودت بستگی داره

مثلا من دوستمو با معدل سه سال ۲۰ فرستادم انسانی امسال، چون روحیات و علایقش هیچ جوره با تجربی جور نبود و میرفت اذیت میکرد فقط خودشو

خودم تجربی خوندم

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر و بدتر نداره که به چه رشته اب علاقه داری درس های کدوم رشته رو دوست داری؟

ن میدونم ولی خواسم نظر بقیه رو هم بدونم

خودم دوست دارم برم انسانی به خاطر شغل مشاوره و وکالت و معلمی و حسابداری ادبیات و مطالعاتمم خوبه عربیمم خوبه ولی باز شک دارم

تجربی تعداد دواطلبا و رقابت توش خیلی سخته باید دید اهدافت چیه و در آینده دوس داری تو چه رشته دانشگا ...

اوهومم ممنون🥲

من به مشاوره روانشناسی خیلی علاقه دارم

ن میدونم ولی خواسم نظر بقیه رو هم بدونم خودم دوست دارم برم انسانی به خاطر شغل مشاوره و وکالت و معلم ...

اگه واقعا از دل و جون علاقه داری پس اصلا شک نکن

پی دی اف کتاب های دهم انسانی رو دانلود کن ببین چجوریه

ن میدونم ولی خواسم نظر بقیه رو هم بدونم خودم دوست دارم برم انسانی به خاطر شغل مشاوره و وکالت و معلم ...

اگه اینا رو دوس داری حتما برو انسانی، از طریق همینا هم میشه تو تجربی بری اما چون رقابت توش خیلی سختره، قبولیت هم خیلی سختر میشه، اما تو انسانی این رشته هایی رو که دوس داری راحت تر میتونی قبول بشی حتی دانشگاه تاپ

من اینطوری نظر نمیدم ک بگم این بهتره یا اون 

چون اصلا منطقی و درست نیست 

هر آدمی علاقه و تواناییش فرق می‌کنه خب 

منم اون زمان ثبت نام اسممو بخاطر معدلم جز انسانی نمینوشتن ب زور میگفتن یا برو ریاضی یا تجربی ... ولی من تصمیمم قطعی بود 

این دوتا کاملا از هم متفاوتن و هر آدمی  با توجه به شناختی ک از خودشو روحیاتشو .. داره، انتخاب می‌کنه 

و اینکه خب برای دانشگاهم قطعا مهمه دیگه ... 

البته اگه میگفتی روانشناسی میگفتم تجربی 

چون بعد رشته تجربی روانشناسی راحت تره اما بعد انسانی نه 

ولی مشاوره نسبت ب روانشناسی ملو تره دیگ ببین کدومشو بیشتر دوست داری و باهات سازگاره ...

اگه واقعا از دل و جون علاقه داری پس اصلا شک نکن پی دی اف کتاب های دهم انسانی رو دانلود کن ببین چجور ...

درسته ممنون از راهنماییتون🙂