2777
2789

من کلا حوصله مهمون چندین روزه رو ندارم،به هر دلیلی بخواد بیاد و هر کسی باشه،فقط با خواهر خودم راحتم

انسان هرچقدر وجود ارزشمندتری داشته باشد به همان اندازه مؤدب و متواضع خواهد بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها چرا من میرم تو اعلانام لایک و ریپلای نمیاره فقط مشخصات میاره😬

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯

نه  

مگر اینکه قبول کنه پسر عموم یا پسر خالم که با زنش مشکل داره بیاد دو ماه خونمون بمونه 

اینو به این خاطر گفتم که بدونید  حق خودتون رو 

چرا اینکه من گفتم اینقدر سنگینه و هیچ مردی قبول نمیکنه 

ولی دختر خاله دختر عموی شوهر بیاد خونمون بمونه ما باید تحمل کنیم 

اینقدر به مردا رو ندید 

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

مثلا کلاس داشته باشه تو اون شهر

بجهنم ک کلاس داره من نمیزارم اگه جات بودم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
مدتشم از قبل تعیین کرده؟ معلومه که نه 

یکی از اقوام شوهرم میگف می‌خوام بیام با بچم  دو هفته خونتون بمونم،بدم میاد یکی خودشو دعوت کنه، چطور به اینا باید فهموند که اینکارا درست نیس ؟؟ممکنه طرف حوصله خودشم نداشته باشه🤒

اجازه نمیدم هیچ زنی به قهر بیاد خونه من بمونه چه دوست چه فامیل و آشنا

من و شوهرم خواهر نداریم اگه داشتیم شاید مسئله فرق میکرد... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
یکی از اقوام شوهرم میگف می‌خوام بیام با بچم  دو هفته خونتون بمونم،بدم میاد یکی خودشو دعوت کنه، ...

بگو عه دووووو هفته  مگه جنگه 

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

بگو عه دووووو هفته  مگه جنگه

روم نمیشه مستقیم بگم،گاهی میگه بیا خونه مون بمون،میگم نه من بیشتر از نصف روز نمیتونم جایی برم و بمونم ،راحت نیستم