2777
2789
عنوان

خوشمزه ترین غذایی که درست می کنییید؟؟😊

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 45 پست
ممنون گله من

💜

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا آشپز خوبی نمیشم   برای همون مواد غذاییو رو هدر نمیدم

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

هر چی تا الان پختم همه دوس داشتن، دلیل خوشمزه شدنشم اینه که مثلا تو خورشتی پیاز زیادتر یکم میریزم، پیازامم همیشه رنده میکنم، ادویه ام فقط فقط فلفل و زردچوبه و پودر سیر تو بعضی غذاهام مثل ماکارونی و دمی گوجه و لوبیا پلو دارچین یکم میریزم

دلستر؟😳🤔 بی زحمت توضیح بده خواهری😁😄😊 حالا ادویه ای ک می‌زنید و در دسترس همه خست رو بگید  ...

دلستر برای ترد شدن میگو هستش غیر ادویه ی جنوبی ادویه ای  دیگه استفاده نمیکنم عزیزم

جهنم خردمندان،بهتر از بهشت احمق هاست! کاربری قدیمی😎