2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهار. اسم غیرعادی نزارید حریر پارچه است برکه هم اصلا جالب نیست. الان اسم ها اکثرا اجق وجق شده بیست سال دیگه بچه ها باهاتون دعوا میکنند که این چه اسمیه رو ما گذاشتین. اسم های عجیب غریب خز شدن. اسم معقول و زیبا و خوش آهنگ انتخاب کنید.

هرکدوم ازاین اسمها منتقدینی داره  بهارمیگن قدیمی هست  برکه میگن مسخرش میکنن بچه ها حریر ...

بهار همیشه قشنگه . پر از حس تازگی و زیبایی . ادم یاد کلی گل و شکوفه و  طبیعت زیبا میفته . 

برکه رو حس خوبی ندارم بهش

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

بهار رو دوست دارم رو دختر بهاری بذارن 

بین برکه و حریر هردو قشنگن واقعا ، ببین کدوم به فامیلیش میاد یا به دلت میشینه

برکه

اگه بهار دنیا میومد بهار بهتر بود 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

کاش اسم های قشنگ تری میزاشتید 

برکه و بهار که قدیمی هستن 

حریر هم خیلی ضایعه است بچه تون بزرگ بشه خیلی روش تاثیر داره 

ولی باز بین این ۳ اسم بهار بهتره 

روشنا به نظرم من خیلی قشنگه 

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)