2777
2789
اوه اوه پس از دل من آب میخوری. من اول لباس بچه ها تکمیل میکنم بعد به لباس خودم میرسم

نه من همیشه اول خودمم😂

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من😁 مثلا امسال پنج تا مانتو و چهار تا شلوار بیرون گرفتم لباس خونه رو حالا حساب نمیکنیم دیگه نمیدون ...

بیا تو بیا تو که از خودمونی😂😂

باید کمپ بزنیم

من😁 مثلا امسال پنج تا مانتو و چهار تا شلوار بیرون گرفتم لباس خونه رو حالا حساب نمیکنیم دیگه نمیدون ...

حالا لطفا اون سوالمو که اول تاپیک پرسیدم رو جواب بده

ایجان خیلیم خوب دلم میخواد یه درآمد داشته باشم که حداقل هروقت دلم خواست خرید کنم فعلا که نشده

آره خیلی خوب میشد اگه استقلال مالی داشتیم

من همزمان هم دلم میخواد کلی لباس داشته باشم و هم اینکه می‌خوام مینی‌مال باشم...بین این دو گیر کردم

دختر من 

از اول اینجوری بود و اصلا سیرمونی نداره هر چی ببینه خوشش بیاد باید بخره 

هفته پیش۲۵ تیکه مانتو شلوار تیشرت و شلوارک از یه مغازه خرید فقط حتی نمیدونم چندتاش مانتو بود مثلا

بریم بازار باید خرید کنه کار نداره نیاز داره یا نه؟ 

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
حالا لطفا اون سوالمو که اول تاپیک پرسیدم رو جواب بده

هم هیجانی هم برحسب نیاز 

مهمونیم نه والا زیاد دعوت نمیشیم 

برای مهمونی ها هم اگه لباس جدید نداشته باشم و قبلا پوشیده باشم قبلیا ( حتی یه بار) میرم حتما میگیرم خوشم نمیاد لباس تکراری بپوشم

چه زود یک سال شد....😔💔   
دختر من  از اول اینجوری بود و اصلا سیرمونی نداره هر چی ببینه خوشش بیاد باید بخره  هفته پ ...

الهی😁😁 چند سالشه؟ حتما باباش وضعشون توپه که میتونه

هم هیجانی هم برحسب نیاز  مهمونیم نه والا زیاد دعوت نمیشیم  برای مهمونی ها هم اگه لباس جد ...

چند وقت یکبار رد میکنی؟

من تکراری می‌پوشم لباسی که خوشم بیاد و دوست داشته باشم

حالا سوالات شما 

خب چون همیشه میخره هم هیجانی هست هم ممکنه اون موقع نیاز هم داشته باشه مثلا مهمونی عروسی یا مراسم و سفری در پیش باشه 

بعد اینکه مهمونی اتفاقا خیلی نمیریم چون دور از فامیل و خانواده ها هستیم 

سوال آخر هم با همه این خرید کردناش بازم بخوایم بریم جایی این مشکل که چی بپوشم داره 

مثلا میگه این مانتو یه بار پوشیدم این شال فلان روز زدم هر چی بگم مامان مگه لباس یه بار مصرف حداقل یه ماه بپوش فایده نداره و همیشه دوست داره با تیپ جدید و لباس جدید بره جایی 

دخترم ۱۴ سالشه ضمنا

امیدوارم کم کم این عادتش متعادل تر کنه 

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
الهی😁😁 چند سالشه؟ حتما باباش وضعشون توپه که میتونه

جواب دادم پایین تر 

۱۴ سالش 

خدا را شکر دغدغه مالیش ندارم خیلی 

البته همه مشکل اقتصادی دارن به هر حال

خودم هم شاغلم 

چند وقت یکبار رد میکنی؟ من تکراری می‌پوشم لباسی که خوشم بیاد و دوست داشته باشم

رد میکنم یعنی لباسا رو میندازم بره؟

اگه لباسی رو قبلا پوشیده باشم و لباس انچنانی نباشه دیگه ازش استفاده نمیکنم البته مانتو و کفش داستانش فرق داره ها منظورم لباس مجلسی هست لباس خونه هم همیشه جدید میخرم قبلی ها رو هم بعد دوسال یا هروقت که کهنه شد میندازم بره 

چه زود یک سال شد....😔💔