2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینجوریم فک نکنم خوب باشه. 

نه اصلا 

منم نمیگم خوبه ولی متاسفانه جز اخلاقش شده 

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
حالا سوالات شما  خب چون همیشه میخره هم هیجانی هست هم ممکنه اون موقع نیاز هم داشته باشه مثلا مه ...

ممنونم 🥰 جامع و کامل جواب دادید 

فقط اینکه مشکل فضا ندارید برا لباس ها؟؟

من خودم اتاقم بزرگه نسبتا اما مشکل فضا دارم...برا همون تند تند رد میکنم لباسامو اینور اونور 

چه حس خوبی داره  سال کاربری تون 😍😍

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

[QUOTE=303861950]ممنونم 🥰 جامع و کامل جواب دادید  فقط اینکه مشکل فضا ندارید برا لباس ها؟؟ من خودم اتاقم بزرگه ...[/QUOT

سلام عزیزم

بعد یک ماه اومدم جواب بدم  

چرا مشکل که داریم البته من هم جمع میکنم تمیز و اتو کشیده میدم خیریه یعنی یه خانومه هست مسیولش دیگه زنگ میزنم خودش میاد میبره و چون خیلی استفاده نمیشن معمولا در حد نو هستن لباسها ، بعضی وقتها هم میدم آشناها و دور بریا یا حتی همکارام که میشناسم و بر نمیخوره بهشون

ممنون عزیزم اون موقع برا همین دخترم که سرش باردار بودم عضو اینجا شدم   

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
[QUOTE=303861950]ممنونم 🥰 جامع و کامل جواب دادید  فقط اینکه مشکل فضا ندارید برا لباس ها؟؟ من خ ...

بازم مرسی🥰🌺🌺

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد