2777
2789
عنوان

تعریف شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1571 بازدید | 64 پست
اسی جون قطعا ک شما هرجور دوس داری میتونی حجاب داشته باشی ولی چون حجابت دلی نیس یعنی صرفا از عقاید خ ...

من خودمم به حجاب اعتقاد دارم ولی گفتم سفت و سخت تر شده حجابم نه اینکه قبلا بی حجاب بوده باشم.

دوما متاسفانه نقاب بزنی مردم متلک میگن به همین دلیل نمیزنم وگرنه میزدم

رستوران هم میرم و سعی میکنم جایی بشینم تو چشم نباشه و کلا رعایت میکنم ولی مانع کارای روزمره و تفریح نیست سفرم میرم حتی. نمی فهمم یکی مثل خودتون نیست چرا فکر میکنید باید هیچ‌کار نکنه

ممنون😍

❤❤

اولش باید مینوشتم دوست داره اشتباه شده دوست دارم 

منظورم اینه همسرت دوست داره و ارزشت رو میدونه

🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦‍♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمم به حجاب اعتقاد دارم ولی گفتم سفت و سخت تر شده حجابم نه اینکه قبلا بی حجاب بوده باشم. دوما ...

نه اصلا فکر نمیکنم که نباید جایی برید ولی جایی ک مردهای دیگه هستن نباید برید.

چطور اگر خانمی آرایش کنه یا حجاب نداشته باشه باعث به خطا افتادن مردها میشه و مردها ممکنه زن خودشون رو با اون خانم مقایسه کنن و ازش دلسرد بشن ولی شما ک آنقدر دل ب دل همسرتون میدین و حجاب کامل دارین بارخودتون فکر نکردین شاید یه آقای روحانی یا مذهبی شما رو توی خیابون یا هر جا ببینه و شیفته حجاب شما بشه و شما رو با خانمش مقایسه کنه و با خودش بگه کاش همسر منم همینقدر باحال بود؟ بعد هم بره تو خونه و به همسرش ایراد بگیره و ازش دلسرد بشه؟

نه اصلا فکر نمیکنم که نباید جایی برید ولی جایی ک مردهای دیگه هستن نباید برید. چطور اگر خانمی آرایش ...

اون دیگه به خودش مربوطه و‌ گناه و مسئولیتش با من نیست چون من حجاب و حد شرعی‌ام رو رعایت کردم