راه ۱۰ساعته رو از ۱۱صبح تاالان داره میبره(حساب کنید ۱۱صبح تا الان ک ۵صبحه چندین ساعتههه) هنوز ۱ساعت و نیم دیگ مونده برسیم ازبس زده کنار توی جاده
پ ن:ماهم مجبوریم بااون وایسیم
خدایا مغزم نمیکشه
من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.
چون مسیری که داره و یه لحظه غفلت باعث خواب و تصادف میشه...
باید زود به زود استراحت کنه.به هرحال هرکسی که توی ماشینه امانته دستش..
https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه میشدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨
رانندگی توی جاده سختتر از خیابون و شهره. چون مسیری که داره و یه لحظه غفلت باعث خواب و تصادف میشه.. ...
از صبح تاحالا اروم میرفت میخواست ازمسیر لذت ببره این ۴۵ساعته اخری داره گاز میده همش و سبقت میگیره خودشم خسته شد
از صبح تاحالا اروم میرفت میخواست ازمسیر لذت ببره این ۴۵ساعته اخری داره گاز میده همش و سبقت میگیره خو ...
شاید اینجوری میخواد به نظر برسه.
به هر حال من خودم تو جاده زیاد رانندگی کردم.ذهنت یه دفعه میبینی یه جا دیگس.فقط نگاهت به جلوعه.
صبر داشته باش.میرسی.
https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه میشدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨
شاید اینجوری میخواد به نظر برسه. به هر حال من خودم تو جاده زیاد رانندگی کردم.ذهنت یه دفعه میبینی ...
فداتشم عزیزم بالاخره رسیدم