2777
2789
عنوان

دو روزه عذاب وجدان امانم بریده😭

701 بازدید | 41 پست

پریروز تره بار رفته بودم و داشتم میوه میخریدم به خانونه جلوم بود داست طالبی انتخاب میکرد کلی هم وسواس به خرج میداد یه خوبشو برداره بعد اومد کنار من ایستاد تو صندوق گفت اینو هم واسه. من حساب کن ولی من نکردم😭 نمیدونم چرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ي بار ب دوتا بچه ك سر جاده بودن ب من گفتن بوامون ابميوه كيك بخر گفتم بريم خودتون بردارين چ ابميوه ايي ميخواين ولي انقد اديتم كردن تو مغازه تنها چيزي ك برنداشتن ابميوه كيك بود بسته هاي ماي بي بي برميداشتن با بسته هاي بزرگ سوسيس و كالباس و روغن منم اعصابم خرد شد هيچي نخريدم براشون

بنظرتون كار منم بد بود؟ اونجا گفتن اگه ابميوه ميخري از اين بزرگا بگير دلسترا

نمیدونم

اونم با وسواس وریلکسی انتخاب کرده با پرویی گفته حساب کن اگر واقعا ندار باشه ازاول میاد ازت خواهش میکنه ک براش یکی بخری بعدش اوکی بود یکی انتخاب کنه ن اینکه از اول اینجوری خخخ

دوستان من یه  کاربری به اسم  arthur  داشتم از سال ۹۶ متاسفانه گوشیم سوخت و ن اون شماره رو داشتم ن رمزش ،خلاصه مجبور شدم قید اون کاربریم رو بزنم ،اینارو گفتم واسه دوستایی ک منو میشناختن ،..توجه..  خوشکل ها از اونجایی که من اصلا وقت نمیکنم بیام سایت کاربریم رو با خواهرم که الان بارداره و دوستم که سه تا بچه داره شریکم 😉اینو نوشتم تا اگر احیانا سوال یا تاپیک های بی  ربط  ب همدیگه دیدین واسه این کاربری در جریان باشین سه نفر استفاده میکنیم .