2777
2789
عنوان

تا حالا اینجوری بودید؟؟

75 بازدید | 6 پست

دخترم هفده ماهشه هشت سال انتظارشو کشیدیم همش اقدام همش دوا و دکتر الان خداروشکر از لحاظ عشق و محبت با همسرم عالی هستیم ولی نمیدونم چرا اینقدر نسبت به رابطه سرد شدم؟

اگر بنطرتون طبیعی هست که هیچ اگر غیرطبیعی هست برم مشاوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه ادم بچه دار حوصله خودشم نداره 

خواهرم میگه بخاطر اینه قبلا اونهمه اقدام میکردید و همش نا امید میشدید و الان چون دیگه بچه دار شدید براتون مهم نیست و خیالتون راحت شده ولی واقعا من میترسم مشکل ساز بشه

پسر منم ۱۷ ماهشه. تا حدی طبیعیه بخاطر خستگی و مشغله ی فکری. من از ده ماهگی اتاق پسرم رو جدا کردم خیل ...

من دلم نمیاد جداش کنم یعنی دوبار خواستیم جداش کنیم شوهرم داش دق میکرد دور از جونش گفت تا دو سالگی بزار جداش نکنیم

من دلم نمیاد جداش کنم یعنی دوبار خواستیم جداش کنیم شوهرم داش دق میکرد دور از جونش گفت تا دو سالگی بز ...

من طبق اصول خاصی پیش میرم. زیاد به خواسته ی دلم توجه نمیکنم. کاری رو انجام میدم که به نفع بچه باشه و کمتر اذیت بشه. خودم خیلی سختی کشیدم تا اتاقشو جدا کردم ولی خوشبختانه بچه اصلا اذیت نشد. اصلا یادش نیست که پیش ما میخوابیده. تخت کنار مادر رو هم فورا جمع کردم که فکر نکنه می تونه اینجا بخوابه