خانم_گانگستر مدیر استارتر عضویت: 1400/05/05 تعداد پست: 545 عنوان نمیتونم باکسی گرم بگیرم 78 بازدید | 6 پست قبلا خیلی اهل بگو خنده بودم الان واقعا توجمعی باشم معذبم حرفی واسه گفتن ندارم فقط ی لبخند کوتاه دیروز مهمون داشتیم ازفامیلای همسرم خانم بودن بقیه میگفتن میخندیدن من مثل منگا نگا نمیتونم الکی ب چیزای بیخود بخندم دیدی باکسی جزدوستای خودم غیر سلام خوبی حرفی ندارم کسی هس مثل من باشه چیکارکرده.تکبر غرور ندارم ولی واقعا نمیتونم شرور بگم الکی حرف بیارم چ کنم. 1402/05/09 | 02:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانم_گانگستر مدیر استارتر عضویت: 1400/05/05 تعداد پست: 545 منم اینطورم اذیت نمیشی؟من جدیدد مهمونیا زیاد شدن واقعا معذبم خیلی ناراحتم
مشتاقباران عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 627 اذیت نمیشی؟من جدیدد مهمونیا زیاد شدن واقعا معذبم خیلی ناراحتم معذبم اصلاتعجب میکنم حرفاشون همه خاله زنک بازی الکی چرت وپرت ها ها ها هم میخندن
خانم_گانگستر مدیر استارتر عضویت: 1400/05/05 تعداد پست: 545 معذبم اصلاتعجب میکنم حرفاشون همه خاله زنک بازی الکی چرت وپرت ها ها ها هم میخندن وای منمممممم ب جرز دیوار هم میخندن من میمونم توش تودلم بشون میخندم ک خوشبحالشون چ الکی هار هار مبکنن
خانم_گانگستر مدیر استارتر عضویت: 1400/05/05 تعداد پست: 545 چه دل خوشی دارن وقتی تومهمونیم گوشی ورمیدارم ب دوستام زنگ میزنم فقط نباشم پیششون.