2777
2789

ملاکاتون چی بود ونتیجه ملاک هاتون چی شد؟ 

حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت☘️☘️ آری به اتفاق جهان میتوان گرفت 🌼خداجونم ممنونم که میدونم بهترینا برام اتفاق می افته، دا.

هیچی ۱۵ سالم بود ملاکی نداشتم جز اینکه فقط عاشق هم باشیم

من قصد ازدواج نداشتم پروسه ی خواستگاری من یکسال طول کشید

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
هیچی ۱۵ سالم بود ملاکی نداشتم جز اینکه فقط عاشق هم باشیم من قصد ازدواج نداشتم پروسه ی خواستگاری من ...

عاشق شدید، نتیجه اش چی شد، رضایت درونی داریدیاخیر؟ 

حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت☘️☘️ آری به اتفاق جهان میتوان گرفت 🌼خداجونم ممنونم که میدونم بهترینا برام اتفاق می افته، دا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشق شدید، نتیجه اش چی شد، رضایت درونی داریدیاخیر؟ 

الان ۱۳ ساله از روش میگذره 

۱۳ سال تمام براش عاشقی کردم 

تا چند ماه پیش دیوانه وار دوستش داشتم

ولی حالا دیگه نمی دونم واقعا نمی دونم

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
الان ۱۳ ساله از روش میگذره  ۱۳ سال تمام براش عاشقی کردم  تا چند ماه پیش دیوانه وار دوستش ...

اگر دوست داشتی جواب بده گلم

چی شدکه ازعشق ورزیدن دست کشیدید؟ 

اگر دوست داشتی جواب بده گلم چی شدکه ازعشق ورزیدن دست کشیدید؟  

یه جایی که نباید پشتمو بد خالی کرد

بعدش خیلی تلاش کرد از دلم در بیاره

ولی بی فایدست من تا عمر دارم دلم باهاش صاف نمیشه

از چشمم انداخت خودشو😔

یه جایی که نباید پشتمو بد خالی کرد بعدش خیلی تلاش کرد از دلم در بیاره ولی بی فایدست من تا عمر دارم ...

عزیزم

امیدوارم بهترینا نصیب دل مهربونت بشه ورابطتتون بهتر ازگذشته بشه حتی💕🥺

عزیزم امیدوارم بهترینا نصیب دل مهربونت بشه ورابطتتون بهتر ازگذشته بشه حتی💕🥺

زنده باشی گلم

ممنون از دعای قشنگت

اما من دیگه هیچ وقت اون آدم سابق نمیشم 💔😔

زنده باشی گلم ممنون از دعای قشنگت اما من دیگه هیچ وقت اون آدم سابق نمیشم 💔😔

خیلی کنجکاوشدم ک چه کاری میتوته احساس و از یشه قطع کنه 

میشه ی کوچولوشو بهم بگید 

اگرم یادداوریش ناراحتتون میکنه ک نه💕

زنده باشی گلم ممنون از دعای قشنگت اما من دیگه هیچ وقت اون آدم سابق نمیشم 💔😔

شاید ادم سابقی ک بودی به اندازه ادمی ک قراربشی قوی نبوده 

مطمئنن هرتغییری اولش درد داره ولی وقتی ب نتیجه برسه تغییر، اون وقت میبینی ک به اون درد ورنج می ارزیده وحتی ازخودت تشکر میکنی بخاطر من جدیدی ک ساختی و بهش تبدیل شدی

شاید ادم سابقی ک بودی به اندازه ادمی ک قراربشی قوی نبوده  مطمئنن هرتغییری اولش درد داره ولی وق ...

من ۱۸۰ درجه عوض شدم

حتی نمی دونم خوب شدم یا بد

گیجم فرق خوب و بد و دیگه از هم تشخیص نمیدم

انگار خودم و گم کردم

انگار یه چیزی از وجودم کنده شده

و این بیشتر از همه چیز من و آزار میده

شاید اشتباه من بود که ازش فرشته ساختم برای خودم

ضربه ی بدی خوردم متاسفانه😔💔😭

من ۱۸۰ درجه عوض شدم حتی نمی دونم خوب شدم یا بد گیجم فرق خوب و بد و دیگه از هم تشخیص نمیدم انگار خ ...

حسمذمیگه بحث خیانتی بوده

بعد خانم مقابلو قبول کردن پستتون وای نستادن

ببخشید احتمال دادم این باشه ک امیدوارم نباشه اینجور موردی🥺

حسمذمیگه بحث خیانتی بوده بعد خانم مقابلو قبول کردن پستتون وای نستادن ببخشید احتمال دادم این باشه ک ...

نه عزیزم همسر من خیلی با حجب و حیاست هر چی هم که باشه خیانت کار نیست

کلا سر به زیره

فقط یه جا که نباید پشتمو بد خالی کرد و غرورمو شکست

نه عزیزم همسر من خیلی با حجب و حیاست هر چی هم که باشه خیانت کار نیست کلا سر به زیره فقط یه جا ک ...

خداروهزار مرتبه شکر که این مبحث نیست واقعا ی لحظه دلم لرزید ک نکنه این جریان باشه

امیدوارم هرچی صلاحت هست برات اتفاق بیفته

و ازسردرگمی رهابشی  بهترینا نصیبت بشه مهربونم😍🌼💕

خداروهزار مرتبه شکر که این مبحث نیست واقعا ی لحظه دلم لرزید ک نکنه این جریان باشه امیدوارم هرچی صلا ...

ممنون گلم 

نه من هرگز نمی تونم خیانت و ببخشم هیچ وقت

ممنون از دعای قشنگتون

امیدوارم خدا براتون جبران کنه🙏❤