2777
2789
عنوان

اگر تولد همسرتون باشه اما باهاش قهر باشین....

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 38 پست
بیخیال شما که میخاید تهش آشتی بشید خب اینم بهونه خوبیه کیک کادوبراش بگیر ببوسش تموم شه

دیگه موضوع قهره از بین میره 

دلم میخواد یه نتیجه ایی داشته باشه ...

یه تغییری یه تکونی 

من لایک نکن ترین کاربر این سایتم💁🏻‍♀
دقیقا چون دلم نمیخواد همون آشو همون کاسه بشه نمیخوام آشتی کنم تا زمانی که مشکلمون حل بشه  حقیق ...

اتفاقا ب نظرم مردا هم فراموشکار نیستن. فقط مثل ما نیستن.  و مدل خوشحال کردن اونا فرق داره 

زبان عشق زن و مرد شبیه هم نیست. و همینطورم زبان عشق هرکس ی مدلیه 

من ک فک میکنم مردا بدتر از ما هستن. فقط خیلی سفتن🤪😂

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا درک میکنم.   ولی نزار وقتی آشتی کردین حسرت بخوری بگی کاش تولدشم قشنگ تبریک گفته بودم بهش

چقدر نقشه سوپرایز داشتم😑

امسالو فک کنم باید بسپرم به پسرم تدارکاتو 

اون الان دقیقا منتظر یه فرصته همه چیو ماستمالی کنه

اتفاقا ب نظرم مردا هم فراموشکار نیستن. فقط مثل ما نیستن.  و مدل خوشحال کردن اونا فرق داره  ...

آره این طفلک منم احساساتیه 😁

اگر بی احساس بود کارم راحتر بود 

چقدر نقشه سوپرایز داشتم😑 امسالو فک کنم باید بسپرم به پسرم تدارکاتو  اون الان دقیقا منتظر یه ...

بنظرم همین کارو کن. همه کارا رو از طرف پسرت انجام بده بسپر ب پسرت. وقتی آشتی کردین بهش بگو که همش از طرف خودت بوده ولی چون ناراحت بودی نمیخاستی بفهمه

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..
ببین عزیزم تو که نمی‌خواهی جدا شی پس یه جوری پیش برو که ازت متنفر نشه یا خاطره بد نداشته باشه سرد ن ...

نه نمیخوام جدا بشم 

مثل همه بحثاییه که تو همه خونه ها هست ....

ولی میدونی تا حالا سر این موضوع هززااار بار حرف زدیم 

اصلا انگار نظر من براش مهم نیس 

وعده هایی که خوش داده بود همه کشک 

منم دلخورم 

بنظرم همین کارو کن. همه کارا رو از طرف پسرت انجام بده بسپر ب پسرت. وقتی آشتی کردین بهش بگو که همش از ...

میفهمه که کار خودمه 😂

بچه ۶ ساله که نمیتونه بره کیکو گل اینا بخره 

ولی خب اونجوری فک کنم حرمت منم حفظ میشه 

دل اونم نمیشکنه 

بچمم احترام به پدرشو یاد میگیره