yas__naa مدیر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 3642 عنوان عکس بچگیمممممvsعکس الانم😶😂 | مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 69 پست میدونم بچگی زشتول بودمب روم نیارید🤣سن الانمو هم حدس بزنین..جم شید بزارم یسنام🦋🌸 1402/05/09 | 00:20 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشگل_خوشگلاتونم عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 967 لایک تو در گذشته ی ٱیندت هستی،پس بی وقفه تلاش کن بدون نگرانی🌱
همون_ک_چشاش_سگ_داره۲ عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 1133 بزار دیگعععع آنچه که قسمت توست ، از کنارت نخواهد گذشت!(اصنشم چشام سگ ندارن☹️)
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5669 بزار خو دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
همون_ک_چشاش_سگ_داره۲ عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 1133 کلیک کن الان خوشگلتری ۲۲ آنچه که قسمت توست ، از کنارت نخواهد گذشت!(اصنشم چشام سگ ندارن☹️)
stargirl401 عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 434 خوشگلی دو هردوتا درد من از حصار برکه نیست درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده🕊🥀# freeedom
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5669 کلیک کن بچگیات شبیه منی دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....