2777
2789
عنوان

خانمایی دوبچه دارین بیاین از خستگی هاتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1312 بازدید | 126 پست
یادمه اون موقع زایمان دوم کرده بودم تاچهارماه توخونه اینقدر ازین و به اونورمیکردم عرق ازپیشونیم می‌ر ...

منم بچه اولم ۲۶ ابان ۹۹ این یکی هم برام ۶ اسفند زده ولی خداییش تو تابستون و گرما اصلا حوصله زایمان ندارم قربون همون زمستون

حتما انجام بده مهم نیت دلته...هرچقدر در حد توانته خرج کن..من آش رشته حلوا مشکل گشا میوه و کیک فنجونی ...

ممنون عزیزدلم،  خیر ببینی الهی. شاید خدا و امام حسین علیه السلام خواستن امشب بیام تاپیکت 😭😭😭😭

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوسدارم اینطور باشه ولی گوش نمیده...باید عملیش کنم...اره منم اینقد دوسدارم یه ساعت زود بخوابه اسایش ...

از یکی دوساعت قبل خواب نذار بازی پر جنب جوش داشته باشه نور خونه رو کم کن اگر کوچیک براش قصه بگو و همراهیش کن تا خوابش بره خوابش که رفت فرار کن برو  

اینم بگم یکدفعه نمیتونی از ۱۲ بیاری به ۹ شب 

کم کم تنظیم میشه ۱۲ رو بکن ۱۱ 

چند روز بعد ۱۰ و نیم بعد ۱۰ بعد نه و نیم بعد نه

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

ممنون عزیزدلم،  خیر ببینی الهی. شاید خدا و امام حسین علیه السلام خواستن امشب بیام تاپیکت 😭😭😭 ...

همه چیز خدا حکمت داره شک نکن...منم واست از ته دلم دعا کردم ک بهت بچه سالم بده...امسالم ب نیت اینکه بچم سالم و صالح باشه یه پسر کاکل زری باشه باز نذر کردم و ساندویچ مرغ درست کردم بردم تو مجلس دعای امام حسین پخش کردم ب نیت سلامتی جفت بجه هام‌‌‌...توهم برام دعا کن بچم سالم بدنیا بیاد..اخه دخترم خیلی داداشی دوسداره

منم بچه اولم ۲۶ ابان ۹۹ این یکی هم برام ۶ اسفند زده ولی خداییش تو تابستون و گرما اصلا حوصله زایمان ن ...

الان همش بدنت گرمیگیره

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

همه چیز خدا حکمت داره شک نکن...منم واست از ته دلم دعا کردم ک بهت بچه سالم بده...امسالم ب نیت اینکه ب ...

چقدر خوب عزیزم، الهی صددرصد ازت قبول بوده باشه. الهی خدا یه آقاپسر سالم و صالح و عاقبت بخیر روزیت کنه و زندگیتون رو از اینی هم که هست، شادتر کنه عزیزدلم

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
سلام دوست گلم، منو یادت میاد؟ احتمالا نه، ولی من شما رو یادمه. بنظرم به چهارمی هم فکر کن😁 خدا حفظ ک ...

سلام بروی ماهت عزیز دلم😍

چقدر سرمنده میشم که نمیشناسم دوستای گلمو😓

یکم راهنمایی کن قول میدم یادم بیاد😂😘

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
سلام بروی ماهت عزیز دلم😍 چقدر سرمنده میشم که نمیشناسم دوستای گلمو😓 یکم راهنمایی کن قول میدم یادم ...

ای جانم، این چه حرفیه عزیزم؟ اینجا ماشاالله کلی دوست داریم، طبیعیه یادت بره. من سقط مکرری بودم و برام دعا کردی عزیزم؛ یادت اومد؟

ممنون عزیزم 🥰😍انشالله همش روزی خودت

قربونت برم عزیزم، ان شاءالله برای همه و من😘😘😘

ای جانم، این چه حرفیه عزیزم؟ اینجا ماشاالله کلی دوست داریم، طبیعیه یادت بره. من سقط مکرری بودم و برا ...

اره گلم😍

دیدم اسم کاربریت اشناست

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮