یه بجه دارم دومی روهم باردارم ولی خستمه خستههههه ویار از یه طرف خستگی از یه طرف رسیدگی ب بچم و کاراش از یه طرف...خیلی اذیتم میکنه اخر شب یادش میفته غذا نخورده اب نخورده دسشویی نرفته...سه دفه رفته دسشویی دوبار اب خورده الانم تشسته غذا میخوزه...ظهر نمیخوابه.نمیزاره ماهم استراحت کنیم یه سره تا شب بیداره...بگین چیکار کنم از طرفی هم حالم بده حوصله هیچیو ندارم
موقع خوابشون نگم که چه مصیبتیه.حتی اگه کله سحر هم بیدار شده باشن آخرشب شارژ میشن برای بازی.از این ور به اون ور پریدن،رو شکم من،رو تخت،رو رختخواب،هی میرن تو اتاق باباشونو بیدار میکنن من میارم میارم باز میرن،آب میخوان،یکیشون دسشویی داره اون یکی آخرشب تو پوشکش پی پی میکنه،دیگه با تشر من ساکت میشن دو دقیقه باز یکیشون پامیشه اون یکی هم خوشحال و خندون مجدد شروع میکنن😐.آخرش دیگه به زور من میخوابن من بینوا هم میرم تو اتاقم بلکه استراحت کنم اما زهی خیال باطل.تا صبح نوبتی هر یه ساعت بیدار میشن و باید برم سراغشون😰 و من صبح با سر باد کرده بیدار میشم.از صبح تا شبم تنها هنرم غذا پختن و غذا دادن و عوض کردن و دسشویی بردن و ظرف شستنه😐
😭😭😭 ممنونم ازت گلم، باشه چشم. دعام کن. میشه بگی چه جوریه و چه روزی باید انجام بدم؟
روز ک هرقت باشه عب نداره...الان چون ایام محرمه خیلی فرصت خوبیه...من یه خواب دیدم ک یه نذر بزرگ میدن یکی میگه باید تو خونه شما نذر امام حسین بدن...چن ماهی از خوابم گذشت یادم رفتخ بود بعد برا خواهرم تعریف کرده بودم بهم زنگ زد یاداوری کرد گف هرجور باشه جورش کن منم اولش دودل بودم بعد دیگه سفره علی اصغر انداختم ک بچه دار بشم مهمون دعوت کردم روضه خون اوردم گفتم روضه علی اصغر بخون همونجا گریه کردم گفتم ییه بچه بهم بده باورت نمیشه چن روز بعد سفره پریود شدم..و ماه دیگش پریود نشدم و باردارشدم ..
اره هم بازی هستن یکی دختر یکی پسر...ولی انقد هوای همو دارن خدا نکنه من با یکیشون دعوا کنم اون یکی خو ...
عزیزم 😍 خدا حفظشون کنه... سختیش درسته هست ولی باور کن یکی هم بود اونموقع نداشتن هم بازی اذیتت میکرد. من الان پسرم یه بچه ببینه انقد ذوق میکنه اصلا هول میشه بعد نمیتونه ارتباط برقرار کنه باهاش دیگه یه کارایی میکنه بیا و ببین که فقط نگاش کنن😂
چقدر خوب گلم ممنونم. به دلم افتاد منم انجام بدم. تو سفره چیا بابد بذارم گلم؟
حتما انجام بده مهم نیت دلته...هرچقدر در حد توانته خرج کن..من آش رشته حلوا مشکل گشا میوه و کیک فنجونی همه اینارو رو یه پارچه سبز پهن کزدم قران و اینا گذاشتم..بعد دیگه هرکی میخواست بره از همشون براشون میزاشتم..همه اینا اون موقع ارزونتر بود الان بخوای همشو بدی فک کنم گرون بشه واست..یا میتونی شیر بگیری ب نیت همون علی اصغر رو سفرت بزاری واسه اینایی بچه کوچیک میارن ..هرچی ک خودت دوسداری ..مطمینم جواب میگیری