2777
2789
عنوان

خانمایی دوبچه دارین بیاین از خستگی هاتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1312 بازدید | 126 پست

ادامه:

موقع خوابشون نگم که چه مصیبتیه.حتی اگه کله سحر هم بیدار شده باشن آخرشب شارژ میشن برای بازی.از این ور به اون ور پریدن،رو شکم من،رو تخت،رو رختخواب،هی میرن تو اتاق باباشونو بیدار میکنن من میارم میارم باز میرن،آب میخوان،یکیشون دسشویی داره اون یکی آخرشب تو پوشکش پی پی میکنه،دیگه با تشر من ساکت میشن دو دقیقه باز یکیشون پامیشه اون یکی هم خوشحال و خندون مجدد شروع میکنن😐.آخرش دیگه به زور من میخوابن من بینوا هم میرم تو اتاقم بلکه استراحت کنم اما زهی خیال باطل.تا صبح نوبتی هر یه ساعت بیدار میشن و باید برم سراغشون😰 و من صبح با سر باد کرده بیدار میشم.از صبح تا شبم تنها هنرم غذا پختن و غذا دادن و عوض کردن و دسشویی بردن و ظرف شستنه😐

میدونی چون تابستونه شبا دیر میخوابیم بچه تالنگ ظهر خوابه از اون طرف ظهر یه ساعتی ما بخوایم استراحت ک ...

خودت دیر بخواب ولی اون رو عادت بده بخوابه 

من بچه هام عادت دادم یکی شون ۸ یکی هم ۹ می‌خوابه خودم تا ۱ نصف شب بیدارم راحت مغزم نفس میکشه 

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😭😭😭 ممنونم ازت گلم، باشه چشم.  دعام کن. میشه بگی چه جوریه و چه روزی باید انجام بدم؟

روز  ک هرقت باشه عب نداره...الان چون ایام محرمه خیلی فرصت خوبیه...من یه خواب دیدم ک یه نذر بزرگ میدن یکی میگه باید تو خونه شما نذر امام حسین بدن...چن ماهی از خوابم گذشت یادم رفتخ بود بعد برا خواهرم تعریف کرده بودم بهم زنگ زد یاداوری کرد گف هرجور باشه جورش کن منم اولش دودل بودم بعد دیگه سفره علی اصغر انداختم ک بچه دار بشم مهمون دعوت کردم روضه خون اوردم گفتم روضه علی اصغر بخون همونجا گریه کردم گفتم ییه بچه بهم بده باورت نمیشه چن روز بعد سفره پریود شدم..و ماه دیگش پریود نشدم و باردارشدم ..

خدا رو شکر من پسر بزرگم خدایی اذیت نمیکرد و کمک حال بود ولی امان از دومی خیلی شلوغ و پرجنب و جوشه ...

ان شاالله که عاقل و آروم بشه

من دومیمم اروم بود و هست خیلی دوستش داریم از وقتی دنیا اومد خیلی به دلمون نشسته 😅

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...
اره هم بازی هستن یکی دختر یکی پسر...ولی انقد هوای همو دارن خدا نکنه من با یکیشون دعوا کنم اون یکی خو ...

عزیزم 😍 خدا حفظشون کنه... سختیش درسته هست ولی باور کن یکی هم بود اونموقع نداشتن هم بازی اذیتت میکرد. من الان پسرم یه بچه ببینه انقد ذوق میکنه اصلا هول میشه بعد نمیتونه ارتباط برقرار کنه باهاش دیگه یه کارایی میکنه بیا و ببین که فقط نگاش کنن😂

خودت دیر بخواب ولی اون رو عادت بده بخوابه  من بچه هام عادت دادم یکی شون ۸ یکی هم ۹ می‌خوابه خو ...

دوسدارم اینطور باشه ولی گوش نمیده...باید عملیش کنم...اره منم اینقد دوسدارم یه ساعت زود بخوابه اسایش داشته باشم

ان شاالله که عاقل و آروم بشه من دومیمم اروم بود و هست خیلی دوستش داریم از وقتی دنیا اومد خیلی به دل ...

خدا حفظش کنه🥰

بچه ی آروم بزرگترین نعمت خداست😁

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
اصلا گوش نمیدع اسبابازیاش میریزه باید من جم کنم درست نمیخوابه غذا هم نمیخوره رسما دیونه شدم دیوووونه

من بچه اولم سه ماهش تموم شد که باردارشدم🤭

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

روز  ک هرقت باشه عب نداره...الان چون ایام محرمه خیلی فرصت خوبیه...من یه خواب دیدم ک یه نذر بزرگ ...

چقدر خوب گلم ممنونم. به دلم افتاد منم انجام بدم. تو سفره چیا بابد بذارم گلم؟

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
واااای الان هنوز زنده ای

یادمه اون موقع زایمان دوم کرده بودم تاچهارماه توخونه اینقدر ازین و به اونورمیکردم عرق ازپیشونیم می‌ریخت روچشام میسوخت تازه من هردوزمستون زایمان کردم

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

چقدر خوب گلم ممنونم. به دلم افتاد منم انجام بدم. تو سفره چیا بابد بذارم گلم؟

حتما انجام بده مهم نیت دلته...هرچقدر در حد توانته خرج کن..من آش رشته حلوا مشکل گشا میوه و کیک فنجونی همه اینارو رو یه پارچه سبز پهن کزدم قران و اینا گذاشتم‌..بعد دیگه هرکی میخواست بره از همشون براشون میزاشتم..همه اینا اون موقع ارزونتر بود الان بخوای همشو بدی فک کنم گرون بشه واست..‌یا میتونی شیر بگیری ب نیت همون علی اصغر رو سفرت بزاری واسه اینایی بچه کوچیک میارن ..هرچی ک خودت دوسداری ..مطمینم جواب میگیری