2777
2789
عنوان

خانمایی دوبچه دارین بیاین از خستگی هاتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1312 بازدید | 126 پست

من بابت هر کار خوبش بهش ستاره میدم 

کار بد هم کنه، خیلی جدی ستاره کم میکنم

و در این قضیه بسیار خشن هستم

ستاره ها رو با تهدید کم و زیاد نمیکنم  

پسرم خیلی براش مهمه ستاره ازش کم نشه

۱۰ ستاره بشه، جایزه اش خوراکی، سینما و .... است

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی

من ی بچه دارم کل تایمم و گرفته😕تا میام ی فیلم ببینم ،یا گوشی و چک کنم میره ی خرابکاری میکنه بریز بپاش میکنه،یکسره سر پا و دنبالشم،وقتایی که میشینم تازه میفهمم پاهام چقدر درد میکنه از بس سر پام من با ی بچه وضعم اینه خدا بهت صبر بده😁🤦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوتا پشت سر هم اوردم قشنگ فلج شدم...الان ۴ ساله و ۵ ساله هستن  ولی من هیچی ازم نمونده هرشب ب ...

چقد خوبه سناشون..‌ هم بازی همن؟ خب با هم سرگرم میشن این برات کافی نیست؟!😂

من دخترم طفلی نزدیک دوسالش بود باردار شدم مجبور شدم زود از شیر بگیرمش زود از مای بیبی بگیرمش خیلی سختی کشید بمیرم براش منم ویار داشتم اما نه مثل اولی اما خیلی به دخترم رسیدم همش نازش میکردم بهش مهربونی میکردم شبا بهش قصه میگفتم میدونستم بعد دومی دیگه نمیتونم بهش برسم خیلی خوب بود اصلا اذیتم نکرد بعد دنیا اومدن پسرم خیلی اذیت شد خیلی حرص خورد خیلی دعوا شد بین منو همسرم بخاطر بچه ها چون با مادر شوهرم اینا یه جاییم گفتن ما دخترت رو بزرگ میکتیم خیلی کاراشو انجام میدن خدا خیرشون بده اوایل هفت هشت ماه خیلی سخت گذشت الان خدارو شکر بهتر شده چه روزای سختی بود الانم دوتاشونو نگه داشتن واقعا ادمو کلافه و خسته میکنه با اینکه دخترم خیلی وقتا پیشم نیست فقط کوچیکه رو نگهداری میکنم ولی باز خسته میشم بعضی وقتا کلافه میشم

منم دومی رو باردارم ولی فعلا که اذیتی در کار نیست ..پسر اولم بزرگه و ۸ سالشه کاملا مستقله و به من کاری نداره تا دومی بیاد ببینم چه جوریه میدونم سخته ولی مطمئنم فاصله سنی کمتر بیشتر اذیت میشدم

مثل من تازه آقا از۴رومی حرف میزنه

عه چه جالب

مال ما هم می گه فکراتو بکن پشیمون نشی بعدا😐😂

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
من دوتا پشت سر هم اوردم قشنگ فلج شدم...الان ۴ ساله و ۵ ساله هستن  ولی من هیچی ازم نمونده هرشب ب ...

شرایط هموداریم فقط من شیش سال وپنج سال دارم 

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

مامانا با دلای پاک و با اوج خستگیاتون، برای منم دعا کنین. من ۶-۷ بار سقط داشتم و الان اگر خدا بهم ۳قلو هم بده با جون و دل شکرگزارش هستم. نیدونم خستگی داره ولی انقدر حسرت و سختی کشیدم تو این حدود ۹سال که فقط خدا میدونه. من که از بچه و بوی بچه حالم بهم میخورد، الان آرزو دارم حتی بچه دیگران رو یه لحظه بغل کنم.

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
منم اومدم ب نوبه خودم دلداریت بدم عزیزم با بچه دوم سنگینی کارت صد برابر خواهد شد حالا توشکمته راحتی ...

منم دلم بحال دخترم میسوزه تنهاست همش دنبال همبازیه میگم دومی بیاد بازی میکنن باهم ولی مثل اینکه اینطورام نیست😥

واقعا گناه دارن 

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
عزیزم احتمالا اوایل بارداری هستی... منم تا ماه۵ ویار وحشتناک داشتم خونریزی و هماتوم داشتم دخترمم الا ...

بچه دومت جنسیتش چیه؟دقیقا مث دختر من همینطوره اخر شب یادش میاد جیش داره غذا نخورده یا لباسش کثیفه چی بگم رسما دیونه شدم ..خوشبحالت من فقط سنو تشکیل قلب رفتم ولی با این حال خدایا شکرت

من فاصله سنی بچه هام ۳ساله.الان بزرگه ۴ ساله و کوچیکه ۱ ساله ست.معضل من تو بارداری آموزش دسشویی رفتن بود🥴.به معنای واقعی له شدم تا یاد گرفت ۵مااااه طول کشید.از وقتی هم دومی دنیا اومده سختی و خستگی هست.ولی من بازم ترجیح میدم به فاصله سنی زیاد.

مثلا صبح و ظهر برای غذا همسرم نیست.بعد من باید یه قاشق به بزرگه بدم یه قاشق کوچیکه به قاشق خودم(چون بعدش دیگه نمیذارن من بخورم باید همزمان بخورم🤕).بعد تو فاصله بین قاشقا کوچیکه سفره رو قشنگ شخم میزنه،بزرگه هم چشم ازش بردارم حیووناش میان تو ظرفای غذا چون گشنشونه یا غذارو بار ماشیناش میزنه و میره🤐.خلاصه که تا پایان غذا من به نفس نفس میفتم.این یه نمونش بود😁.مثلا الان هردو باهم مریضن.تایم داروهاشون دیگه تو ذهنم نمیمونه باید آلارم بذارم.مدام دارم یکیشونو مینشونم برای دارو،

امان از وقتی که سر یه وسیله دعواشون بشه،این بکش و اون بکش،تو این مورد زیاد دخالت نمیکنم.ولی تهش هردو به گریه میفتن🤣

منم دومی رو باردارم ولی فعلا که اذیتی در کار نیست ..پسر اولم بزرگه و ۸ سالشه کاملا مستقله و به من کا ...

اره واسه تو فاصله شون خوبه 

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
امضات 😂

والا 😃

تو همین الان  یکم از خستگی های مادری بگو ، الان همه دایه مهربونتر مادر میشن

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی

استارتر به این فکر کن که اینم یه دوران از زندگی با همه سختیش شیرینی خودش رو داره

من بارداری اولم تکون نمی‌خوردم نه آشپزی نه کار خونه

توی بارداری دوم بچم کلاس اول بود اونم توی کرونا که آنلاین برگزار می‌شد

از ساع ۸ تا ۲ کلاس مجازی بود غذا آماده میکردم خونه هم تمیز تمیز بود واقعا سختم بود ولی گذشت و خاطره هاش موند

فقط تنها پیشنهادی که برات دارم اینکه بچه هات عادت بده شب زود بخوابن خیلی برای خودت خوبه چند ساعت راحتی

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏