2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا آماده نیستم 

فقط اینا رو خوندم : 

طرح اندیشه اسلامی 

بیانیه گام دوم انقلاب 

وصیت نامه امام 

قانون اساسی 

خلاصه همرزمان حسین 

ی مقدار از خدمات متقابل 

ی مقدار از مبانی نظری تحول 

ی مقداری تخصصی 

همین 

شاید نرم سر جلسه 

قبول نمیشم 

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 
اصلا آماده نیستم  فقط اینا رو خوندم :  طرح اندیشه اسلامی  بیانیه گام دوم انقلاب ...

برو سر جلسه،منم خلاصه اکثر عمومیارو خوندم و دوسه تا اختصاصی...شاید شانس باهامون یار بود و رقیبامون کمتر خونده باشن

برو سر جلسه،منم خلاصه اکثر عمومیارو خوندم و دوسه تا اختصاصی...شاید شانس باهامون یار بود و رقیبامون ک ...

چی بگم والا 

زمستون باز برگزار میشه البته

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 
کجا اعلام کردن؟

تو کانال ایتا دیدم از قول یکی از مسئولین گفته بود 

وااای ۱۳ام آزمون وکالت دارم کاش بمیرم 😓😓😓

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
بنظرت امکان قبول شدن بدون سهمیه بدون پارتی بدون سابقه تدریس هست؟این سری خیلی سخت ترشده

آره  اگر خوب بخونی درصدات خوب باشه قبول میشی 

دوست خودم ازمون قبلی رو قبول شد پارتی و اینا هم نداره