2777
2789

بچه هات خدا رو دارن ولی خودت اگر این دنیا یه امید هرچند کوچیک واسه بهبود اوضاع داری، با خودکشی دیگه تماما و تا ابد تو رنج و عذاب میری عزیزم. فکر نکن با مرگ همه چیز تموم میشه، تازه شروع زندگی اصلیته. من برات ۵تا صلوات میفرستم که خدا دلت رو آروم و شاد کنه گلم

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

یتیم واقعی کسی هست ک مادر نداره .....

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یتیم

پی پناه 

پراز حسرت

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

افسرده مضطرب بی مادر...معلوم نیست زیر دست کی بزرگ بشن و یه عمر همه با این ویژگی که اینا همونان که مامانشون خودکشی کرد میشناسنشون و دیدم که این بچه ها احتمالش زیاده در بزرگسالی خودکشی کنن........پس خواهشا این فکر رو از سرت بیرون بریز عزیزم و حتما برو روانپزشک و بهش بگو افکار خودکشی داری

منم بخاطر بچه هام موندم وگرنه مرگ صد رحمت داره ب این زندگی

ولی تصور کن کسی ندارن واس مدرسه بیدارشون کنه

بچه ن متوجه نمیشن کیفشون مرتبه یا نه؟

لباساشون اتو زده نیس

جوراباشون سرجاشون نیس

درسشون چی؟ کسی کمکشون میکنه آیا ؟

شبا کی بغلشون میکنه؟

دلشون واس مادرشون تنگ بشه کی میتونه جبران کنه واسشون؟

پری بشن به کی بگن؟

شب عروسی چی؟؟ کی استرسشو ازشون برطرف میکنه؟ بشون امید بده؟

کی پشت سرهم بزنگه مطمئن شه بچه ش سربازی غذاش خوبه؟ مریض نیس؟ 

کی واسش بره خاستگاری؟

کی غذاشو گرم کنه؟ شب دیر بیاد نگرانش باشه؟؟

دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟   چی خوشحالت میکنه ؟؟؟   چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟  چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _  _اسم کاربریم اصلا با حال دلم  همخونی نداره 
😭😭😭😭😭😭😭

خواسش میکنم نکن این کارو ،حتما حتما پیش روانپزشک برو عزیز دلم،زندگی یه وقتایی خیلی سخت میشه و مشکلات خیلی فشار میارن،ولی اول توکلت به خدا باشه و آرامشت حفظ کن،دوم این که تو مادری،تو قبول کردی که یه بچه ی معصوم کوچولو رو به این دنیا بیاری،پس حالا که آوردی باید پشتش باشی و مسئولیتش قبول کنی،واقعا هیچ کس واسه بچه به اندازه ی پدر و مادر دلسوز نخواهد بود،تو نباشی خیلی خیلی آسیب میبینن،فراموش کن این افکار شیطانی رو، توکلت به خدا باشه،روانپزشک اولین فرصت برو