2777
2789
عنوان

سوال های خواستگاری پدرم 😑😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 39 پست

تازه ازش اصول دین هم پرسید اونم بلد نبود خیلی بد خجالت کشید جلوی ما فقط شرشر عرق می‌ریخت رنگشم پریده بود بنده خدا هول کرده بود

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم‌پسره پشیمون شده گفته اینجا کجاس من اومدم خواستگاری     محض شوخی عزیز

حالا جالبیش اینجاست که پسره از من خوشش هم اومده بود چند بار دیگه هم زنگ زدن برای خواستگاری بیان قبول نکردیم پسره می‌گفت قول میدم نمازامو بخونم اصول دین هم یاد بگیرم 😑😁🤣

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎

بگو پدر جان اومده خواستگاری زن بگیره الان شما باید ازش بپرسی خونه داری ، ماشین داری ، حقوقت چقدره ، چقدر دخترمو دوس داری و.. آخه اینام سواله طرف بلد هم باشه هول میشه آخه این چه سوالاییه

چشم ها دریچه ی روحن!...

طرف فکر کرده دوربین مخفی، ترجیح داده جواب نده

نه بلد نبود کلا یه جوری بود پسره بابامم همون اول فهمید این سوال هارو پرسید ببینه در چه حد

حالا جالبیش اینجاست که پسره از من خوشش هم اومده بود چند بار دیگه هم زنگ زدن برای خواستگاری بیان قبول ...

اخی 😂😂😂🥲

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بگو پدر جان اومده خواستگاری زن بگیره الان شما باید ازش بپرسی خونه داری ، ماشین داری ، حقوقت چقدره ، ...

بابای من براش خونه ،پول ،ماشین مهم نیست فقط نماز خون قران خون باشه همیننن میگه روزی و خدا میده😶

آخی بنده خدا. حالا خودت خوشت اومد ازش؟

نه بابا از همون اول ازش بدم میومد 🤷😁