2777
2789
عنوان

سوال های خواستگاری پدرم 😑😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1545 بازدید | 39 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا سوالای سم پدرت به کنار  اون یارو چه اسکلی بوده که جواب نداده

به خدا 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
واچرااااا😂

نمیخواست ازدواج کنم😁 قبل از اونم همه خواستگارا رو‌رد میکرد حتی نمیذاشت بیان خونه این یکیو مامانم گفت بذار بیان خونواده خوبین... بعدم هی میگفت هنوز وقته هنوز بچه ای ولی من دلم رفته بود و جواب بله رو دادم...

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

بابای من به شوهرم کفت من کارت دارم تنهایی باهم حرف بزنیم ولی هیچوقت باهاش تنها حرف نزد 

چرااااا الکی کفت شوهرم چقدر منتظر بود آخرسر دیدم ضایع میشم به بابام گفتم برو باهاش حرف بزن دیگه گفت ولش کن خودت حرف زدی پسر خوبیه نمیخواد دیگه

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

بابای من الکی لفت میداد ،اصلا نمیزاشت از خاستگاری حرف بزنن ،بعد صحبتهای اولیه هم گفت عهههه یانگوم اومده ول کنید این حرفا رو بیاین بریم ببینیم ،واییییییییییی حالا شوهرم و بابای خدابیامرزش اصلا یانگوم نمی‌دیدن نمیدونستن چیه بدبختا زل زده بودن به تلوزیون ،شوهرم بعد اون شب ازریانگوم متنفرههههه  

به خدا 

شوهرم وقتی میخواستن بیان خواستگاری 

همه با ترس و لرز جمع شدن که به بابام یه جوری بگن شب قراره برای آشنایی بیان 

چنان داد و بیدادی کرد که نگو 

همش میگفت کجا دیدن دختر منو 

دختر منو از کجا میشناسن 

غلط کردن 

من درو باز نمیکنم

کلا همه رو ندیده و نشناخته رد میکرد 

این یکی رو تو عمل انجام شده قرارش دادیم گذاشت بیان خونمون

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌