سلام عزیزان من هفته ۲۰بارداری هستم امروز صبح احساس کردم لکه دیدم اومدم با دستمال کاغذی نگاه کردم یه یذره خون اومد ولی بعدش کمرنگ و کمرنگ تر شد .به نظرتون این طبیعی هست .😔😔خیلی استرس دارم.
آره عزیزم به احتمال خیلی زیاد از اونه، بنظرم سعی کن رابطه نداشته باشی فعلا، حداقل تا زمانیکه از دکتر ...
تا حالا دکترم واسه رابطه بهم چیزی نگفته بود ولی من نمیدونم چرا احساس میکنم به خاطر اونه الان دیگه لکه بینی ندارم ولی خدا میدونه صبح دیدنی چه فشاری چه استرسی کشیدم.
تا حالا دکترم واسه رابطه بهم چیزی نگفته بود ولی من نمیدونم چرا احساس میکنم به خاطر اونه الان دیگه لک ...
ببین کلا میگن رابطه نباشه یا کم باشه بهتره، منم نمیدونم ولی شنیدم. تا همسرت میتونه، رابطه نداشته باشین بنظرم. بذار بسلامتی این چند ماه هم بگذره و خیالتون راحت بشه. الحمدالله که قطع شده ولی کلا یکی دوبار در حد کم فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه، سعی کن کلا استرس نداشته باشی تو این دوران عزیزم
صلوات برای ظهور یادت نره خانومیسعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن
اگه چیزی بود به جای اینکه کم بشه رفته رفته زیاد میشد
هیچ نگران نباش
اکثر خانوما لکه بینی رو تو هفته های مختلف بارداری تجربه کردن
بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن. https://eitaa.com/gisooarusak تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport
منم دقیقا زایمان اولم همین اتفاق افتاد رفتم پیش ماما گفت اشکالی نداره اما دوهفته بعد که سونو دادم مشخص شد بچه از جفت توی اون دوهفته تغزیه نداشته خیلی به بچم ضربه وارد شد بعدش سخت گذشت بهم بچه ریز به دنیا اومد توصیه میکنم به پزشک بگی برات سونو بنویسه تا خیالت راحت شه