2777
2789
عنوان

موهام داغون شد بیاین کمک.

332 بازدید | 19 پست

سلام خانما .

تازگیا موهام خیلی داغون شده ن رشد دارع ن جنس خوبی.

خیلی ضعیف و وز شده بلند نمیشه هیچ حس میکنم داره قط میشه موهام .

برای عروسیم رنگ کرده بودم موهام رو ولی نه از ریشع .

الان دنبال شامپو تقویتی ام هر کی استفاده کرده و نتیجه کرفته معرفی کنع .دلم واسه موهای قشنگم تنگ شده .اگ از الان تقویت نکنم یکم سنم بره بالا کچل میشم.

شامپو خوب و مناسب معرفی کنین 

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم خشکی و وزی مو داشتم ، قبل اینکه بری حموم تخم مرغ و روغن زیتون رو قاطی کن یه موهات بزن ، هفته ای دوبار ، میبینی موهات کم کم داره لخت و نرم میشه ، بعد حموم هم روغن نارگیل یا زیتون یکم بزن به شونت ، بعد شونه کرد 

تجربه خودمو بگم نمیدونم جمنس موهات چیه 

ولی شامپوها همه چرتن

فقط روغنایه اصل گیر بیار 

هر کدوم یه روشی داره مصرفش

آرگان و رزماری و سیاه دانه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
شامپو فری سولفات که خودش ریزش میاره این یک دو اینکه با شامپو مو تقویت نمیشه خواهرم باید داخلی تغذیه ...

چیکار کنم مثلا؟

تجربه خودمو بگم نمیدونم جمنس موهات چیه  ولی شامپوها همه چرتن فقط روغنایه اصل گیر بیار  ...

اتفاقا دنبال روغن تراپی ام افتادم .فک کن تاثیر کنه .

عزیزم منم خشکی و وزی مو داشتم ، قبل اینکه بری حموم تخم مرغ و روغن زیتون رو قاطی کن یه موهات بزن ، هف ...

ای خدا خیرت بده حتما امتحان میکنم...

از الان خیلی زوده موهام داغون شه🥺❤

امیدوارم تاثیر کنه

چ خوب .دیگ کلافه شدم بخدا

من خودم داروخونه بودم از رو تجربم دارم میگم شامپو فری سولفات و فاقد پارابن مواد نگهدارنده داره شیمیایی و شامپویی که سولفات نداشته باشه آسیب نمیزنه به مو..اگ میخوای موی جدید دربیاری خوده گیاه رزماری بگیر بجوشون آبشو تو اسپری بریز در هفته دو بار اسپری کن ماساژ بده دوساعت بعد برو حموم معجزه میکنه موهات پر پر میشه