2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیک بهتره چون تو فیلما خارج نیل برای دختر دیدم...

ایناسمایی که میگم بین المللی هستش که مجاز هستن برای گذاشتن

لیام..نوحا..آیدن..ناتان..آرون..رایان..آیان..نیک..اوانEvan...آدریل..دیان..ژوان..آیوان..آلان..رایموند(رایمند)...شان...میلان..داوین...کیان..آدان

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
چه فیلمهایی؟ بعید میدونم اسمشون نیل بوده باشه احتمالا نِل بودن

نمیدونمعزیزم من فیلم خیلی میبینم و زیاد اسمهاشون رو حفظ نمیکنم ولی مطمعنم نیل بوده چون علاقه به اسما دارم دقت میکنم..شاید تو بعضی کشورا برای دختر باشه..برو پیج parsiname ازش راهنمایی بخواه خیلی اطلاعات داره کمکت میکنه دقیق

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
نمیدونمعزیزم من فیلم خیلی میبینم و زیاد اسمهاشون رو حفظ نمیکنم ولی مطمعنم نیل بوده چون علاقه به اسما ...

ممنون از راهنماییت عزیزم ولی حرفت رو قبول ندارم

بازم فکر میکنم نِل یا چیزی شبیه بهش بودن

اینم یه تعداد از افرادی به اسم نیل 

نیل دگراس تایسون رو که همه میشناسن

ممنون از راهنماییت عزیزم ولی حرفت رو قبول ندارم بازم فکر میکنم نِل یا چیزی شبیه بهش بودن اینم یه ت ...

پس عزیزم هرکدوم خودت میدونی من چیزی که شنیدم گفتم شاید اون کشورایی که من فیلم دیدم برای دختر گذاشتن ولی اگه تحقیق کردی و در خارج پسره پس خوبه قشنگم هست

ممنون از راهنماییت عزیزم ولی حرفت رو قبول ندارم بازم فکر میکنم نِل یا چیزی شبیه بهش بودن اینم یه ت ...

فقط یه چیزی اسم نیل به انگلیسی Nil نوشته میشه این عکس که فرستادی اسمشون Neil هستش شاید تلفظ گفتنشون فرق داره و دو اسمه جداگونه باشن

فقط یه چیزی اسم نیل به انگلیسی Nil نوشته میشه این عکس که فرستادی اسمشون Neil هستش شاید تلفظ گفتنشون ...

Nil که ندارن و معنای جالبی هم به انگلیسی نداره (یعنی هیچ ، صفر) برای همین مهمه که توی پاسپورت Nil نوشته نشه

Neil همون نیل تلفظ میشه (با لهجه های مختلف یکم متفاوت)

Nile هم دارن که نایل تلفظ میشه

Nil که ندارن و معنای جالبی هم به انگلیسی نداره (یعنی هیچ ، صفر) برای همین مهمه که توی پاسپورت Nil نو ...

قشنگه اگه دوست داری این اسمو پس بزار