2777
2789
عنوان

گردن درد مزمن و بدن درد😪

599 بازدید | 18 پست

سلام دوستان کسی هست ک مشکل گردن درد داشته باشه من همیشه خدا بدن درد دارم مخصوصا گردن انگار وزنه گزاشتن رو کتف هام چندتا دکتر رفتم فایده نداشته کسی هست ک درمان شده باشه؟

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

همسرم گردن درد داشت به حدی شدید که نمیتونست تکون بخوره، بردیمش کلینیک سینوهه الان هم دردش خوب بوده هم راحت گردنشو حرکت میده

روش های درمانشون فوق العاده است حتما از دکتراشون کمک بگیرین بسیار حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت

https://jamalypt.com/

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی هم داشته باشید مثل تزریق اوزون خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com

بوی نم بارون 😍🌧️☔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی شدید

ی مدت کمر درد الانم گردن ک میزنه ب شونه ام و نمیتونم دستمو تکون بدم حتی ناخون هامم درد میگیره 

چن روز دیگه جواب ازمایشم میاد رومانتسیم و کمبود ویتامین و ایما دادم ببینم چی میشه 

میمیرم یا ن 😁

روغن سیاهدانه اصل بخر  هرشب ماساژ بده گردن و بدنت رو  ولی مدام مثلا یکماه .عااااااااااال ...

🤔شما نتیجه گرفتی؟ 

ممنون عزیزم

منم خیلی شدید ی مدت کمر درد الانم گردن ک میزنه ب شونه ام و نمیتونم دستمو تکون بدم حتی ناخون هامم در ...

وای منم چندساله همیشه کتف هام خسته اس دائم بدن درد دارم 

کمبود ویتامین شدید دارم با کم خونی

وای منم چندساله همیشه کتف هام خسته اس دائم بدن درد دارم  کمبود ویتامین شدید دارم با کم خونی

حتما مال اونه

من ک رفتم چکاپ دیگه اینا رو گفت 

من کلا گوشی دس نمیگیرم 

یا مثلا اشپزی میکنم ....

حتما مال اونه من ک رفتم چکاپ دیگه اینا رو گفت  من کلا گوشی دس نمیگیرم  یا مثلا اشپزی می ...

من قلنج زیاد میشکونم فک کنم ارتوروز شده 

اخ اخ موقع اشپزی ک انگار کمرم قط شدع

حتما مال اونم هس دکتر میری دیگه؟ قرص و اینا میخوری؟ من ک منتظر جواب ازمایشم 

دکترخوب باید پیداکنم 

اره بابا قرص میخورم ولی همش کم خونم 

من ازمایش دادم همه چیم پایینه😅