2777
2789
عنوان

دعای زبان بند قرآنی و شرعی برای شوهر

15153 بازدید | 20 پست

کسی دعایی داره شوهرم هر چی بگم نه میاره مثل یکی دعوت کنه استرس میگیرم حالم بد میشه جرات نمیکنم بگم بهش عصبی میشه میگه نه هیچ جااا نمیاد مگر با قهر و اخم و اعصبانیت

به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین /اللهم عجل لولیک الفرج / اللهم صل علی محمد و آل محمد /

مال منم همینه 😐 من میگم آدم گری نداره

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید 💙🥺.                                                خدایا خوشی‌‌ای نصیبمان کن که نگرانی‌های قلب‌هایمان را از بین ببرد ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷۰ سوره حمد به همین نیت

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂
منم همینه

خیلی سخته خیلییی ناراحتم

به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین /اللهم عجل لولیک الفرج / اللهم صل علی محمد و آل محمد /

عزیرم هر روز به مدت چهل روز اب متبرک درست کن من ۱۵ روزه دارم میخونم واقعا واقعا تاثیرشو دیدم اصلا خودم تعجب میکنم هر روز یه بار یاسین مبخونی که ۷ تا کلمه مبین داری اونجا که رسیدی فوت میکنی تو اب بعدش ۳ بار سوره مزمل میخونی 

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد
عزیرم هر روز به مدت چهل روز اب متبرک درست کن من ۱۵ روزه دارم میخونم واقعا واقعا تاثیرشو دیدم اصلا خو ...

ابو چیکار کنی

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
همه مردا انگار همین اخلاقو دارن.

جدی وای مردهای مااینجورین والا مردهارو میبینم ک هر موقع زنشون بگه با خوشحالی قبول میکنن میبرنشون 

ابو چیکار کنی

شربت درست کن یا همون اب خالی رو بخوره واقعا تاثیر داره 

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد
عزیرم هر روز به مدت چهل روز اب متبرک درست کن من ۱۵ روزه دارم میخونم واقعا واقعا تاثیرشو دیدم اصلا خو ...

ی بار بخونم تا چند روز همون آب رو بخوره نمیشه ؟