2777
2789
عنوان

بدبین شدم!!

249 بازدید | 26 پست

خانما من یه مدت بایک آقا به قصدازدواج دوست بودم.حالا که من چندساله که کات کردم ولی دیگه به هرچی آقاست بدبین شدم!!!این آقا اولین سوال هایی که ازم پرسید این بود:شاغلی؟حقوقت چنده؟با حقوقت چیکار میکنی؟حقوقتو تو خونه خرج میکنی؟!

منم که اونموقع خیلی ساده بودم بهش گفتم بله بنظرم حقوق زن هم باید توخونه خرج بشه ومن این کار رو میکنم.اونم تا جواب من رو شنید رابطه رو ادامه داد.تازه اصلا هم حق تحصیل و خروج از کشور و بقیه حقوق زن رو هم نمیداد وبه اینا معتقدنبود.تازه میگفت که رن وقتی از سرکار میاد باید خونه رو مثل دسه گل تمیز کنه و همیییییشه خونه تمیز باشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندوقت بعدش گفت که کارت حقوقی زن باید پیش آقاش باشه🤐منم به شوخی گفتم که نمیدم!اونم یه روز کامل قهر کرد و بعدش گفت که دیگه حتی اگه کل پولتم بهم بدی؛دلم باهات صاف نمیشه🙄

😑😑😑😑باید همون موقع کات میکردی اومده تو میگه زن کارمندو رد کردم. 

🫠متاسفانه بدلیل حق گویی کاربری پنجمم رو هم از دست دادم 🥲.                                                                       اویل کسی میزد تعلیق شدم فک میکردم کاربر بی ادبیه تا اینکه حق گفتم 🤫🤫.                                                     # تو تاپیک سیاسی اقتصادی مذهبی منو دید لطفا با تیر متوقفم کنید سیم کارت ندارم
عتیقه برای یک لحظشه. کلی موارد دیگه هم داره که نگفتم🤐

سلام

بدبینی نداره

فقط یه نمونه مرد خسیس دیدی که دنبال پول خانمش بوده

همه این مدلی نیستند

فقط تجربه ات زیاد شد