2777
2789
من استرس شدید دارم طوریکه صبح بامعده درد شدید بیدارمیشم یکی دوبارم فشارم رفته بالا ازبس ک ب این قضیه ...

از خدا میخام هرکی تو این تاپیک هست یروز با خوشحالی بیاد اینجا بگه بچم مبتلا ب اون بیماری نبود‌...میفهممت من دوسالگی سر همین آزمایشات کارم ب دکتر کشید‌..باز دارن همشون تکرار میشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خدا میخام هرکی تو این تاپیک هست یروز با خوشحالی بیاد اینجا بگه بچم مبتلا ب اون بیماری نبود‌...میف ...

امین...انشالله پسرشماهم همچین مشکلی نداشته باشه

خداهیچ کسو با بیماری بچش امتحان نکنه

سلام عزیزم ازمایششو فرستادن تهران بعد زنگ زدن نمونه کم بوده دوباره نمونه گرفتیم فرستادن هنوز نیومده ...

سلام ان شاءالله خیره گلم...منم یه هفته اس تو شهر غریب دنبال آزمایش و دکترا هستم

خداروشکرعزیزم...ازمایش گرفتن؟؟

فدات گلم..آره ولی مث شهر خودم سختگیری نداشتن یا شاید هم چون من یبار انواع واقسام آزمایشات دادم..تست سلیاک تست عرق گاز خون..کالپروتکتین و یه تست چربی مدفوع..مشکلی نداشت..ان شاءالله جواب آزمایش بچه ی تو هم خوب باشه گلم

سلام عزیزم ببخشید پسر شما به چی الرژی داشت منم با پسرم درگیرم سه ماهش همش مدفوعش حالت خلطی داره لبنیات نخوردم علائم الرژیش  همه خوب شد اما مدفوع همچنان خلطی

اللهم عجل لولیک الفرج
سلام عزیزم ببخشید پسر شما به چی الرژی داشت منم با پسرم درگیرم سه ماهش همش مدفوعش حالت خلطی داره لبنی ...

سلام..عزیزم بمن گفتن بهش لبنیات گاوی و گوسفندی وآجیل ندم..ولی آزمایش اینکه واقعا به چی حساسیت داره رو نگرفتن..عزیزم منم دکتر بردم سه ماه رعایت کردم الانم کم وبیش خلطو داره ولی از رو آزمایشاتش گفتن چیز نگران کننده ای نیست

سلام..عزیزم بمن گفتن بهش لبنیات گاوی و گوسفندی وآجیل ندم..ولی آزمایش اینکه واقعا به چی حساسیت داره ر ...

خدا روشکر انشالله که بچتون همیشه سلامت باشه خدا کنه مشکل پسر منم حل بشه

اللهم عجل لولیک الفرج
خدا روشکر انشالله که بچتون همیشه سلامت باشه خدا کنه مشکل پسر منم حل بشه

فدات..ان شاءالله برای بچه ی شماهم چیز نگران کننده ای نباشه.پیش یه دکتر خوب گوارش کودکان ببرش تا خیالت راحت شه