2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم ان شاءالله  اون بیماری نباشه...بچه شماهم وزنگیریش بده؟

پسرم 4 سالشه 15 ونیمه...دکترش گفت یک کیلو کم داره از روی جدول وزن...ازمایش گرفته هنوز جوابش نیومده...پسرشما چن سالو چن کیلوعه

الان تاپیکاتو خوندم..عزیزم بچت شیر خواره؟شاید شیرت چربه ک مدفوع چرب داره

ازمایش سلیاک و کشت مدفوع دادیم منفی بود ازمایش ترپسین گرفتیم هنوزجوابش نیومده تست عرق والاستاز واینا ندادیم دکترش گفت جواب اون ازمایش بیاد بعدش سونو ازکبد وصفرا وپانکراس بایدبده

پسرم 4 سالشه 15 ونیمه...دکترش گفت یک کیلو کم داره از روی جدول وزن...ازمایش گرفته هنوز جوابش نیومده.. ...

بچتون وزنش خیلی خوبه ک...بچه من پنج سالشه ۱۳ کیلو.پسر من همه این آزمایشایی ک گفتی داده..تست عرق تست تریپسینوژن.الاستاز..سلیاک..عکس آزمایش دست...تو دوسالگی گفتن سی اف نیست...بعد یکسال تو مدفوعش خلط بود یکی دوباری مدفوعش چرب بود...دوباره بردم پیش دکتر خودش میگ مشکوکه ب سی افه

پسرتون عرق شور هم داره ؟

نه عرق شور نداره.‌‌‌...عرق شور عزیزم منظورشون اینه ک وقتی بوس میکنی بچتو احساس کنی شور بود...نه اینکه بری زبون بزنی بعد بگی شوره..عزیزم ان شاءالله  اون بیماری نباشه.میفهممت من الان چندساله کابوس این بیماری دارم...دکترای شهر خودمم ک تشخیصشون بدرد عمه شون میخوره...بمن گفتن دوباره تکرار کنم همه آزمایشات...حالا میخام یه پولی دستم بیاد ببرم بچمو مشهد

نه عرق شور نداره.‌‌‌...عرق شور عزیزم منظورشون اینه ک وقتی بوس میکنی بچتو احساس کنی شور بود...نه اینک ...

من استرس شدید دارم طوریکه صبح بامعده درد شدید بیدارمیشم یکی دوبارم فشارم رفته بالا ازبس ک ب این قضیه فک میکنم