2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم میگم اعتیاد پدرمو انکار میکنه

مادرت باید باهاش صحبت کنه ،شما هم براش دردل کن ازش خواهش کن که ترک کنه شاید بخاطر شماها دست کشید وقتی تو خونه راحته و همه هم خودشون و زدند به اون راه اونم تلاشی نمیکنه و نمیدونه شما عذاب میکشید 

۳۰ سال کم نیست خودشم بخواد بدنش بهش عادت کرده واسش مرگ راحت تره تا ترک اون

اصلا اینطور نیست . اگر خودش بخواد و از مسیر درست اقدام کنه میشه . هروئینی هم میتونه ترک کنه چه برسه به تریاک 

فقط وفقط باید خودش به این نتیجه برسه که بایدترککنه

ن مامانم اطلاع داره ک بابام معتاده ولی از ما پنهون میکنه

اوکی...اگه اعتیادش تاثیری رو زندگیتون نذاشته یا اینکه مشکلات جسمی برا پدرتون ایجاد نکرده بی خیالش بشید به هر حال دیدم آدمایی که بعد از ۳۰ .۴۰ سال مصرف ترک میکنن مشکلات زیادی براشون پیش میاد حتی خیلیا سکته کردن و جونشونو از دست دادن ....به نظرم سعی کنید مصرفشو کم کنید 

شما تخصصی دارید در این زمینه؟

تخصص نه ولی اطلاعات دارم به اندازه کافی 

کمی سکوت در این جهان پر هیاهو... من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بده  وزن فعلی°• ۴۳  وزن هدف  اول •°۴۹ وزن هدف دوم•°۵۵    وزن هدف سوم ۶۳   شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲
اصلا اینطور نیست . اگر خودش بخواد و از مسیر درست اقدام کنه میشه . هروئینی هم میتونه ترک کنه چه برسه ...

🤷🏻‍♀️نمیدونم شاید اراده هرکس فرق داره

کمی سکوت در این جهان پر هیاهو... من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بده  وزن فعلی°• ۴۳  وزن هدف  اول •°۴۹ وزن هدف دوم•°۵۵    وزن هدف سوم ۶۳   شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲
لج نکنه باهامون بدتر بشه اخه ادم لجبازیه

قطعا روزهای اولی که اونجا باشن حس خوشایندی نخواهند داشت حتی نسبت به شماها,طبیعیه

ترک کردن و پاکی و دوری ازموادی که سالها مصرف شده سخت و دردناکه

اما مدتی بعد پاکیشونو بدست میارن و متوجه میشن چه لطفی کردید و قدردان خواهند بود

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

لج نکنه باهامون بدتر بشه اخه ادم لجبازیه

اشنای ما هروویین وشیشه میزد اوضاعش خراااب الان بیا و ببین پسر بزرگش بردش بیمارستان روانی بستریش کرد چون طرف مشکل اعصاب هم داشت یه ماه اونجا بود اومد بیرون دیگه لب نزد به هیچی الان دوازده ساله اقایی شده برا خودش همش تو کار خیر و بین مردمه خدا خودش کمکتون کنه