2777
2789
۳۰سال

اوو اون دیگه نمیتونه ترک کنه

کمی سکوت در این جهان پر هیاهو... من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بده  وزن فعلی°• ۴۳  وزن هدف  اول •°۴۹ وزن هدف دوم•°۵۵    وزن هدف سوم ۶۳   شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من داداش خودم متاسفانه شیشه میکشید منتها سنش پایین بود ترک کرد دندوناشم درست کرد رفت سره زندگیش یه دختر خوبم عاشقش شد بابام بهش پول داد خونه خرید الان برو ببینش نیگی این تا حالا لب به سیگار نزده

تصمیم درستیه,کمپ معتبر ببرید,اجازه ملاقات نمیدن اوایل ولی اجازه میدن از حالش سراغ بگیرید و براش خوراکی و لوازم موردنیاز ببرید,قطعا روزهای اول براشون سخته و حتی ممکنه ازشماها شاکی بشه پدرتون ولی اونجا کارشناس هست و باهاشون صحبت میکنه و تحت درمان قرار میگیرن,با افرادی مشابه خودشون که از این منجلاب رها شدن ارتباط میگیرن و انگیزه پیدا میکنن برای ترک,دوران حساسی هست بعد ازترک و به حمایت شما هم نیازهست درکنار ِ اراده و خواسته خودشون

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

چرا نمیتونه ؟ اگر خودش بخواد میتونه

۳۰ سال کم نیست خودشم بخواد بدنش بهش عادت کرده واسش مرگ راحت تره تا ترک اون

کمی سکوت در این جهان پر هیاهو... من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بده  وزن فعلی°• ۴۳  وزن هدف  اول •°۴۹ وزن هدف دوم•°۵۵    وزن هدف سوم ۶۳   شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲
چطور ترک کردن با کمپ یا خودشون

خودشون ترک کردن خیلی هم مصرف بالا بودن ولی ترک کردن  تریاک ترکش سخت نیست مصرفش چقده.اگه۳۰ساله میکشه کمی سخته ببرینش کنگره۶۰ راحت وآسون ترکش میدن مشاوره هم دارد