2777
2789
عنوان

توروخدا بگید چیکار کنم😭

179 بازدید | 17 پست

سلام به همه نی نی سایتهای عزیز

من هشت ماهه ازدواج کردم.دوماه اول شوهرم گفت بچه نیاریم بعدش افتادم تو خونریزی های شدید ولختهای بزرگ رفتم پیش ماما گفت کیست داری و بهم دوماه قرص دروسبلین داد بعدش همه چی اوکی بود اقدام کردیم ولی بچه دارنشدم.

رفتم پیش دکتر صالح‌پور بهم متفورمین داده روزی دوتا بخورم تا شش ماه.ولی ازوقتی شروع کردم هربار که رابطه دارم خونریزی شدید هم دارم ولی فقط یک روزه خونریزیم.

امروز شوهرم دیگه گفت به روم آورد که خسته شدم ومن بچه می‌خوام تا شش ماه دیگه باید بچه دار بشی وگرنه همه چی تموم.

من چیکارکنم؟

توروخدا برام دعاکنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا این خونریزی های طبیعی نیست برید پیش متخصص پاپ اسمیر بدید وچکاب کامل

خاک هم تو سر شوهرت بکنن ۱سال هم باردار نشید طبیعیه بعد ۱سال بلید رفت دنبال دوا ودرمون

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

چند وقته داری اقدام میکنی ...چند سالته؟ 

حتی اگه مشکلی هم نباشه تا یک سال طبیعی هست ....چقدر شوهرت بی مسئولیته یعنی چی تا شش ماه دیگه ...

پس اونایی که چند سال طول میکشه شوهراشون چیکار میکنن....

خود شوهرت آزمایش اسپرم داده؟

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

تو را نمیدونم ولی من بودم تموم میکردم مگه ماشین جوجه کشی خریده که الان خرابه میگه نمیخوام  نمیدونم ولی بیشتر فکر کن بعد بچه بیار زندگی با بچه خیلی سختر میشه 

این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمی‌تواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح می‌دم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی

استارتر این الان بهانه اش بچه ست چند صباح دیگ یچیز دیگ بهانه میکنه ومیگ تمام

فکراتو بکن خواهرم قبل اینک یه طفل معصوم وارد زندگیتون بشه

سالی ک نکوست از بهارش پیداست

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بعضی مردا واقعا مشکل دارنا اصلا مریضن چجوری میخواد با 8 ماه ازدواج تو رو باردار کنه من نمیدونم یکم صب کن حداقل 

حالا میومدیم مشکل از خودش بود و بچه نمیشد از اون ،اون موقع تو میخواستی بگی باید بچه باشه وگرنه طلاقت میدم 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

از صبح که این حرفو زده خیلی دلم گرفته  بعدش خیلی معذرت خواهی کرد که ببخشید دستم خودم نبود ولی ...

اگر به خاطر رابطه این حرف زده بود بیشتر میشد درکش کرد تا به خاطر بچه گفته،،عزیزم برو یه دکتر خوب ببین مشکلت چی هست که خونریزی داری