2777
2789
عنوان

زن خشگل!

120 بازدید | 14 پست

بچه ها درسته که زن خشگل علاوه بر دردسرایی که داره مثلا شوهر یا پارتنر طرف خیلی روش حساسه چون ترس از دست دادنشو دارهه؟ 

زندگی یک پارادوکس است، برای التیام باید صدمه ببینی، برای دوست داشتن باید شکسته شوی و برای آرامش باید هرج و مرج روبرو شوی. هرگز از هیچ تجربه ای در زندگی خود پشیمان نشوید، زیرا همیشه قرار است تعادل را برای شما به ارمغان بیاورد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه والا

تو اطراف من هر چی زن ساده تر و بی حاشیه تر بود شوهره حساس تر و بددل تر بود

ولی زنای آزاد و سانتی مانتال شوهراشون سیب زمینی بوده

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

والا خوشگل نبودیم نمی‌دونیم. 😂

عههه نگو این حرفو دختر 😑

زندگی یک پارادوکس است، برای التیام باید صدمه ببینی، برای دوست داشتن باید شکسته شوی و برای آرامش باید هرج و مرج روبرو شوی. هرگز از هیچ تجربه ای در زندگی خود پشیمان نشوید، زیرا همیشه قرار است تعادل را برای شما به ارمغان بیاورد
نه والا تو اطراف من هر چی زن ساده تر و بی حاشیه تر بود شوهره حساس تر و بددل تر بود ولی زنای آزاد و ...

خخخخ سیب زمینی

لیناجونی سایت هستم      میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون

نه 

اونی که تو دیدی احتمالا طرف خیلی شکاک بوده 

اگر می‌خواهید شاد زندگی کنید، زندگی را به یک هدف گره بزنید، نه به آدم‌ها و اشیا💪🤗 لطفا توی تاپیک های دعا و صلوات تگم کنید مهربونا ❤️
نه والا تو اطراف من هر چی زن ساده تر و بی حاشیه تر بود شوهره حساس تر و بددل تر بود ولی زنای آزاد و ...

آره یه سری مردا لیاقت زن خانوم داشتنو ندارن 

خوب چشم دنبال زن خوشگل زیاده از این نظر می‌تونه شوهر احساس ناامنی کنه  بعضی پسرا بخاطر همین تر ...

آره خب اینم هست خیالشون اصلا سمت خانومایه بیش از حد زیبا نمیرن چون مثلا با خدشون میگن من کی باشم که این دختره به من پا بده و فک می‌کنند مثلا طرف رل داره، 👌😂نمونش داداش خدم یه بار یه دختررو واسش نشون کردیم گفت دختره خیلی خشگله حتما دوست پسر داره هیچی نگرفتتش:(

آره خب اینم هست خیالشون اصلا سمت خانومایه بیش از حد زیبا نمیرن چون مثلا با خدشون میگن من کی باشم که ...

این قبل ازدواجه آره دیدم از اینجور پسرا 

یه سری هام معتقدن نگه داشتن زن خوشگل بعد ازدواج سخته