آخر خرداد زایمان میکنم، اون موقع تهران خیلیییی گرمه هوا، مامانم میگه با این وجود روزای اول بعد زایمان نباید لباس باز بپوشم و باد کولر بهم بخوره و چیزای خنک بخورم، ولی تو اون گرما چجوری تحمل کنم، شماها بگین چیکار کردین، استرس دارم
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
نه بابا وسواس نشو قدیمیا بخاطر کمبودا درد داشتن، کمبود کلسیم و .. راحت باش این از نظر من . .
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من روشن کردم کولر ولی جلوش نبودم اب هم بیشتر ابمیوه واب جوشیده خنک نه تو یخچال
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
* کسی که نهان خود را اصلاح کند، خدا آشکار او را نیکو گرداند، و کسی که برای دین خود کار کند، خدا دنیای او را کفایت نماید، و کسی که میان خود و خدا را نیکو گرداند، خدا میان او و مردم را اصلاح خواهد کرد.
مرسی دوستان، من شنیدم زن زائو خودشو بپوشونه بهتره، ولی تو فصل گرم سخته
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
سخت نگیر..هر وقت احساس سرما کردی خودتو بپوشون..من هم خرداد زایمان کردم پارسال.. کولر روشن میکردیم ولی من چون سرمایی ام کلا زیرش نمینشستم تا باد مستقیم بهم نخورا
شینا خوش بحالت شهریور خوبه آخرای گرماست مال من اول و اوجشه