2777
2789

سلام خانوما من و همسرم تازه برای فرزندخواندگی ثبت نام کردیم و مشهد هستیم لطفاً اگر کسی این مراحل رو طی کرده من رو راهنمایی کنه تا زودتر نتیجه بگیریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من یک کارگرم ک چند وقته سرگذر کار بهم نمیخوره ب ماه محرم قسم ی کولر ندارم به امام حسین ع دوتا ...

الان دو روزه دارن راجع به کلاهبردارای سایت هشدار میدن اگه کسی هم دلش بسوزه برات  مطمعنم به خاطر این هشدارها کمکت نمیکنه 

به نظرم برو کمیته امداد خودشون تحقیق میکنن و  حتما کمکت میکنن امیدوارم اگه واقعا راست میگی مشکلت هر چه زودتر حل بشه به حق این روزای عزیز 

بايد همسرت و خودت از همه نظر وجه اجتماعي سالم بودن جسم و روان شغل مناسب از نظر مالي يه چيزي هم به نا ...

از نظر مالی متوسط هستیم

درآمد شوهرم هم خوبه 

شما مراحل فرزندخوندگی رو طی کردی؟؟

خب کسایی که بچه ندارن‌راحتر هست ای پروسه براشون  آی وی اف هم‌انجام دادی؟؟ رحم اجاره ای ؟اینار ...

تخمک ندارم ذخیره تخمکم پایینه

رحم اجاره ای هم نمیخوام ترجیح میدم بچه به سرپرستی بگیرم

تخمک ندارم ذخیره تخمکم پایینه رحم اجاره ای هم نمیخوام ترجیح میدم بچه به سرپرستی بگیرم

من شوهرم خیلی خجالتیه میترسم تو جلسات مصاحبه بخاطر این موضوع فکر کنن شوهرم اعتماد به نفسش پایینه و ردش کنن