2777
2789
عنوان

جر بحث دوران عقد

1355 بازدید | 102 پست

سلام

من الان ۶ماهه عقد کردم

ما بیشتر وقتا باهم جربحث میکنیم

سرچیزای الکییییی

احساس میکنم بیشتر وقتا تقصیر منه

ولی خب یه چیزایی از همسرم میبنم که باعث دلخوریم میشه

مثلا دیروز باهم دیگه رفتیم بیرون بستنی خوردیم

من قاشقم شکست

بهش گفتم یه قاشق دیگه بگیر گفت بذار بخورم بهت میدم قاشقمو...

من یه بار دیگه گفتم 

یه دفعه قاشق پرت کرد تو ظرفم گفت اه چقدر غر میزنی😓

اخه چیز خاصی نگفتم

ولی تو مغازه گریه میکردم بیشتر اعصاب همسرم بهم میریخت فقط بغض کردم...

وقتی رسیدیم خونه مادرشوهرم اینا

تواتاق کلی با همسرم  بحث کردم

خدایی بیشتر وقتا نازمو میکشه ولی من هی بیشتر 

کشش میدم

ببشتر اعصابا خورد میشه

نمیدونم چطوری این عادت بدمو ترک کنم😭

یه راهکار بدین من چه کنم😢🤧

صبر

یا اینکه انقد وابسته نباش و منتظر نباش بقیه کاراتو انجام بدم

مثلا قاشقت شکست خودت برو بگیر

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسیس نیست؟

شاملو میگه و عشق اگر با همین روزمرگی های زندگی عشق بماند🙃، عشق است 💞. وگرنه هفته اول که هر پفیوزی عاشقه . ))))) . دلت را بتکان 🙃اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین🌎بگذار همانجا بماند .🍁🍁فقط از لابلای اشتباهاتت، یک تجربه را بیرون بکش☘قاب کن...وبزن روی دیوار دلت 🧡🧡اشتباه کردن اشتباه نیست؛ در اشتباه ماندن اشتباه است .🌼🌼لطفا اگه قرار هست بگی به تو چه و به ماچه در تاپیکام شرکت نکن 😇اگر مخالف نظرم هستی ریپ نزن 🌱

مگ ۲سالته عزیزم خودت میرفتی میگیرفتی

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

حرکتش زشت بود، ولی وقتی خودت میبینی کش دار کردن یه موضوع بدتره نکن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من بقیه موردارو نمیدونم اما اینی که گفتی شوهرت مقصر بود  واسه بار دوم قاشق پرت کردن نداشت این نشون میده همسرت ادم زودجوشیه

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

خودت چسبیده بودی ب صندلی ک نمیتونستی بزی قاشق بیاری؟

📕واقعاً چرا خودتونو از لذت کتاب خوندن محروم می‌کنید؟📕بابا کتاب خودِ درمانه، درد و رنجاتونو از یادتون می‌بره، بغلتون می‌کنه،  حالتونو به طرز عجیبی خوب می‌کنه، همه جا کلی کمکتون می‌کنه چیز کاربردی یادتون می‌ده، باعث می‌شه معمولی نباشید، باعث می‌شه مغزتون خالی نباشه، ارزشمندتون می‌کنه، باعث می‌شه چیزی برای گفتن یا ارائه دادن داشته باشید، لول شخصیتتونو می‌بره بالا تر، کتاب خود مدیتیشنه. ولی مواظب باشید. چون اگه کنارش شمع و عود روشن بشه و یا قهوه و یه نوشیدنی گرم خورده بشه یا بیکلام پلی بشه، احتمال اور دوز از حس خوب ، زیاده.📕 ❤ (کتاب باعث میشه تا رنج ها غمگینتون نکنن ...بهتون کمک میکنن که رنج هاتونو درک کنیدوهوشیار بشید ..!) هرزمان که درد  خیلی کشنده و شدید شود .. فقط مطالعه میتواند چاقوی درد را کند کند ...! (در گرفتاریها ب کتاب ها پناه ببریم )   ❤من تجربه شیرین ترین دوران زندگیم و مدیون همسرعزیزمم که همیشه واسم بهترین رفیق و دلسوزترین همراه بوده خدارو بابت داشتن همسرم و پسرام هزاران بار سجده ❤

خب پامیشدی میرفتی یدونه قاشق میگرفتی خودت

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨