2777
2789
عنوان

پولی که ازش میخوام

134 بازدید | 11 پست

پارسال  یه چیزی فروختیم ۲۰ تومان که چون امکان کارت به کارت نبود خریدار اومد مغازه ی داداشم و پول و زد به کارت داداشم  شوهرم گفت بگو داداشت پول و بزنه به کارت خودت منم ۳روز بعد به داداشم گفتم انتقال بده به کارتم گفت باید برم عابر میزنم تا شب  که نزد گذشت بعد یه مدت من پول لازم داشتم گفتم ۳تومان بزن به کارتم زد و بعدش چندین بار گفتم پول و انتقال بده گفت میزنم و وقت ندارم و بعد یه مدت کلا جواب پیام و تماس هامو نداد که فهمیدم پولو خرج کرده گذشت ما ماشینمونو عوض کردیم و ۲۸ تومان کم داشتیم که شوهرم گفت ۲۰ تومان تو داری ۸تومان از حقوقم میدم  منم جرات نکردم بگم داداشم پولو نداده منم از اون یکی داداشم قرض کردم شوهرم نفهمید بماند چقدر به  داداشم از خط شوهرم پنهانی پیام دادم که پولو بده و پیام و پاک کردم شوهرم نفهمه  اما حتی جواب نداد الان یک سال گذشته داداشم به روی خودش نمیاره زنشم گفته به من ربطی نداره میخاست پولو زودتر بگیره در صورتی که من ۳روز بعد پولو خواستم اونا سفر رفتن مبل عوض کردن گوشی جدید خریدن زن داداشم حتی نمیگه خرد خرد بدیم الان نمیدونم باز اس بدم به داداشم بگم بده حتی خرد خرد یا بیخیالبشم اینم بگم داداشم عصبیه یه بار مامانم گفته پول سمارو بده داد و بیداد کرده و کلی فحش داده 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای بیست تومن کم پولی نیست یعنی چی داد بیداد کرد ....والا به نظرم تو باید دادبیداد کنی ساده نگذر همشم مث بچه ها پیام نده قشنگ رو در رو بهش بگو

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنداز گردن اون داداشت که ازش قرض کردی بگو وادارش کنه پولو بده بهش

پول اونو ۳ماه بعد پس دادم خبر داره  از همه ی اینا چند بار رودر رو گفتم بعد میره پیش مامانم دعوا و سرو صدا که بدبختم ندارم ماشینمو میفروشم یا میره خونه با زن و بچش دعوا میکنه زنشم میگه مقصر سماست بابام میگه ولش کن فک کن به مستخق دادی  اخه  چرا واقعا بکذرم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
وای بیست تومن کم پولی نیست یعنی چی داد بیداد کرد ....والا به نظرم تو باید دادبیداد کنی ساده نگذر همش ...

انقدر بد اخلاقه داد و بیداد کنم اشوب میکنه  زنشم بدتر مظلوم نمایی میکنه گریه میکنه مامانم و بابام دلشون میسوزه میگن بیخیال پولت شو

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
انقدر بد اخلاقه داد و بیداد کنم اشوب میکنه  زنشم بدتر مظلوم نمایی میکنه گریه میکنه مامانم و باب ...

هرچی باشه من بودم پدرشو درمیاوردم یعنی چی عصبیه .پول خورده یه ابم روش  تازه عصبیم میشه عجبا

به برادراتون بگید باهاش حرف بزنن هربار دیدینش به روش بیارید می‌بینید وسایل جدید خریده یه طور دیگه به روش بزنید 

اگه رم که وضع مالی تون خیلی خوبه این پولا پولی نیست که بیخیال

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هرچی باشه من بودم پدرشو درمیاوردم یعنی چی عصبیه .پول خورده یه ابم روش  تازه عصبیم میشه عجبا &n ...

اوضاع مالیمون خوبه اما نه اونطور که ۲۰ تومان پولی نباشه برامون زنش خیلی فتنست فشار بیارم  میگه ارامشمو بهم زدی  نهایت یه اس میدم بازم

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔