2777
2789

پولش پ شهریش مهم نیست

و عقل خودم میگه غیردولتی بهتره ولی یچیزی این وسط میلنگه .دانش اموزایی ک اولویت هدایت تحصیلیشون ب بوده ام غیر دولتی قبت نام میکنن پلی دولتی نه ولی خب غیر دولتی امکانات و .. بهتره درست میگم؟

باشه.

فقط دولتی تجربه میگه ها غیر دولتی اصلا هیچی یاد نمیگیره نمونش پسر دایی خودم نمونش پسر جاریم هیچی بلد نیستن درست فقط آمدن بابا پسر پایین پایه چهارمه امسال گذاشته بودش دولتی معلمون گفته بود باید از اول باهاش کار کنم براش معلم خصوصی بگیرین به بتونه خودشو بکشه بالا 

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من نمونخ دولتی میره با غیر انتفاعی شهرمون هیچ فرقی نداره تازه غیر انتفاعی بیشتر معلم هاشون باهم  یکی یا بهترن اما نمونه بچه هاش درس خون تر هستند اما خب تو اون رقابت دختر من نابود شد سختگیری بیخود و الکی دارند 

برگزوم عقب میبرم غیر انتفاعی 

فعلا امضا ندارم
تهران

کدوم منطقه هستی؟

غیردولتی خوب زیاد هست

پسر من مدرسه مهرآیین‌ میره 

ابتدایی و متوسطه اولش که خیلی عالی بود 

حالا امسال ببینم چی میشه 

مثلا مدارس علوی سلام ...

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
کدوم منطقه هستی؟ غیردولتی خوب زیاد هست پسر من مدرسه مهرآیین‌ میره  ابتدایی و متوسطه اولش که ...

داخل تهران نیستم ۰زو شهرستاناشم

ی مدرسم مد نظر دارم فقط کلی واسم سواله غیر دولتی و دپلتی فرقشون چیه کدوم بهتره

باشه.
داخل تهران نیستم ۰زو شهرستاناشم ی مدرسم مد نظر دارم فقط کلی واسم سواله غیر دولتی و دپلتی فرقشون چیه ...

ببین همه غیردولتی ها خوب نیستن 

یه سری دولتی داریم خیلی بهترن و برعکس

باید تحقیق کنی 

تفاوتشان اینه که رسیدگی بیشتره 

عین دولتی ۴۰تا دانش آموز نمیکنن تو یه کلاس

پسر من ۱۲ نفر بودن ولی در کل زیر ۲۰نفرس‌ کلاستون

تست بیشتر کار میکنن

نکات کنکوری

سطح بالاتر تدریس میکنن

خیلی بیشتر از مدارس دولتی سختگیری میکنن

اما همشون اینطور نیستن باید بگردی

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.