2777
2789
عنوان

چه ادمای خوبی وجود دارن توسایت

185 بازدید | 18 پست

ریپلای دیروز منو حواب داده معذرت خواهی کرده ک ادامه تاپیکشو توضیح نداده و گفته ببخشید تاپیکم دوبار زده شده 

واقعا چه ادمای خوبی بااینکه منو نمیبینه و قرار نیس باهام چشم توچشم بشه ولی عذرخواهی کرده توضیح داده که ناراحت نشم

هنوزم ادمای خوب وجود دارن حتی از پشت مجازی

چقدر من این ادمارو دوس دارم

اونوقت ادمای واقعی زندگیم همه باهام دشمنی کردن منو نادیده گرفتن و از روم رد شدن

دنیا جای عجیبیه

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.

ای جانم شما چقدر انسان فهمیده ای هستید که مخبت دیگران رو ندیده نمیگیرید و لذت میبرید🌸🌸🌸

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جانم شما چقدر انسان فهمیده ای هستید که مخبت دیگران رو ندیده نمیگیرید و لذت میبرید🌸🌸🌸

واقعا انقدر از ادمای نزدیکم بدی دیدم کوچیکترین خوبیا به چشمم میان

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.

وای امروز چقدر سایت قلبی شده.یکی جواب منو ریپلای کرد اصلا انقد دیدش بهم حال خوب داد.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

البته قبلش یکی قهوه ایم کرد ولی اون ریپلای شست برد

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

واقعا انقدر از ادمای نزدیکم بدی دیدم کوچیکترین خوبیا به چشمم میان

منم همینطورم عزیزم کسی بهم محبت میکنه اصلا دلم قنج میره 🥰

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
ببخشید که این سوال می‌پرسم ولی من دختر نیستم امروز به یک تاپیک جواب دادم ولی همه هیتم کردن به نظرت ا ...

بستگی داده چه تاپیکی بوده

همشم تاپیک ها دعا و صلوات و حاجت و این هاست 

تاثیر ماه محرم 👌🏻

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....
ببخشید که این سوال می‌پرسم ولی من دختر نیستم امروز به یک تاپیک جواب دادم ولی همه هیتم کردن به نظرت ا ...

یعنی چی؟

البته قبلش یکی قهوه ایم کرد ولی اون ریپلای شست برد

نمیدونم واقعا 

بعضیا کلا تا بفهمن مردی اینجا شاید رفتار خوبی نداشته باشن

دقیقا

یه تاپیک دیدم راجع به خانومی که بچه سوم باردار شد

میخواست سقط کنه

همین نی نی سایتیا مانعش شدن

دم همشون گرم

به خانه من اگر آمدی براي من ای مهربان چراغ بياور و يك دريچه كه از آن به ازدحام كوچه ي خوشبخت بنگرم..
نمیدونم واقعا  بعضیا کلا تا بفهمن مردی اینجا شاید رفتار خوبی نداشته باشن

من خانمم