2777
2789
عنوان

خانما لطفاً کمکم کنید

259 بازدید | 21 پست

سلام از بعد زایمان افسردگی گرفتم از زندگیم از همه چیز بیزار ومتنفرم بچه بشدت شلوغی دارم باید یسره خدا روی دوشم باشه راه برم ودونفری توی پتو کنیمش بخابع سه ماهه خونه مادرمم خونه زندگی مو ول کردم از همه آدما بیزارم گاهی میگم کاش بمیرم و ازین بچه خلاص بشم اخع بچه ناخواسته بود و میخاستم سقط کنم شوهرم نذاشت شرایط و هزینه روانپزشک رفتن ندارم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بهت ارامش بده  چون افسردگی داری همه چی برات سختتر شده و نمبتونی کنار بیای  من فقط می ...

چکار کنم...دوسدارم برم جایی هیچکس نباشه تک وتنها همش بخوابم 😭🫂

یکم ب خودت استراحت بده  خودتو از بین نبر  در روز چندساعتی ب همسرت بسپار و برو برای خودت ...

همسرم که کلن نیست...سه ماهه اومدم خونه مادرم همسرم خونه خودمون پیش ننه بابای...هست شهر دیگس خونمون

همسرم که کلن نیست...سه ماهه اومدم خونه مادرم همسرم خونه خودمون پیش ننه بابای...هست شهر دیگس خونمون

خیلز از مسائل دست ب دست هم دادن که حالت اینجوری بشه 

بچه مقصر نیس 

تو باید از همسرت بخای ،وقتی نمیفهمه به زور حالیش کن 

مردا درک درستی ندارن ،فکر میکنن بچه داری و خونه داری راحتترین کاره 

اما تو باید بزاریش تحت فشار 

یا برگرد خونت و درستش کن 

یا به حال بدت باید عادت کنی

حس افسردگی‌بعد زایمان طبیعیه .‌اما چرا انقدر زیاد خونه مادرت موندی ؟ برو خونه خودتون از همسرت بخواه که تو همه کارا کمکت‌کنه .‌اگ‌پیش اون‌باشی و بهت روحیه و ارامش بده ، یکم روبراه میشی 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
چکار کنم...دوسدارم برم جایی هیچکس نباشه تک وتنها همش بخوابم 😭🫂

حق داری خسته شدی

خواهرزاده منم همینطور بود ۴ماهه که شد آروم شد

یه تماس با ۱۴۸۰بگیر مشاوره رایگان بهزیستیه

خودش آورد گذاشت منو گفت نیاز به خواب کافی دارم...

دیگه هر چی خوابید بسشه . خواباشو باید قبل از بچه دار شدن میکرد .الان بایددر کنار هم باشید. 

زنگ بزن و بگو بیاددنبالتت .

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️