2777
2789
عنوان

چرا خدا هم بین بنده هاش فرق میزاره

132 بازدید | 20 پست

بد6سال از کسی که عاشقش بودم جدا شدم همش مبگم خدایا کمکم کن اگه به صلاحم نیست فراموشش کنم اگه به صلاحم برگرده نه فراموشش مبکنم نه برمیگردم تو یه حسی شبیه جهنم دارم دیونه میشم چرا خدا هیچ کمکی نمیکنه پس

😂مگه رابطه دختر پسر گناه نبود ؟ بعد کمک کنه برگرده؟

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂مگه رابطه دختر پسر گناه نبود ؟ بعد کمک کنه برگرده؟

رابطه دختر پسر گناه؟ پس کشور دیوار چینی کنین کشورو زنونه مردونه کنین دیگه 

واقعا توی قرن ۲۱ ام این حرفا مسخرس

الان توی رابطه کاری اجتماعی رابطه دختر پسر زن و مرد ی چیز عادی و طبیعی

والا انگار همین کارو میکنه چند وقته قلبم داره از سینه ام میزنه بیرون بازم خدا هیچ نمیکنه

عزیزم من بدترین و سخت ترین شرایط گذروندم و هنوزم فشار شدیدی روی منه خدا کاری نمیکنه خودت باید برا خودت کاری کنی

رابطه دختر پسر گناه؟ پس کشور دیوار چینی کنین کشورو زنونه مردونه کنین دیگه  واقعا توی قرن ۲۱ ام ...

اوه جدی کیومرث؟ 😔

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

باشه گناه بود برنگرده کمکم کنه فراموش کنم شما شاید بخندی کلی من دارم زیر فشار داغون میشم

چه ربطی به من داره ؟ سوال پرسیدم گفتی نه عادیه و طبیعیه و حرف من مسخره اس وقتی انتخابی کردی که تو قرن ۲۱عادیه ولی خلاف شرع بوده و اینو قبول نداری پس پای طبعاتش وایسا

مشکل امثال شما اینه همه چیو رابطه جنسی می بینین

کجای کامنت من نوشته بود رابطه جنسی؟ 😏امثال غیر ما نخود آش نباشن خوب میشه