2777
2789
عنوان

کیا آزمون دبیری دارن پنجشنبه؟؟؟؟؟

584 بازدید | 46 پست

من خیلی بهم ریختم

زیاد نرسیدم بخونم

عمومی هیچی نخوندم...زندگیم ریخته بهم😒اعصابم داغون

شما در چ حالین

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه سری عمومی ها رو خوندم اما تخصصی رو نمی دونستم چی بخونم..خود دفترچه کتابای درسی رو معرفی کرده بود..اما آخه اونا برا تدریس عملی خوبن نه ازمون

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
من یه سری عمومی ها رو خوندم اما تخصصی رو نمی دونستم چی بخونم..خود دفترچه کتابای درسی رو معرفی کرده ب ...

عمومی چی خوندی؟

من اصلن نمیتونم اون کتابای معرفی شده رو بخونم

شکنجه س برام

قانون اساسی و..😩

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
تو سایتم دیگه😁

آهان...گرفتار شدیم بخدا

شیطونه میگه ول کنم برم ناخن کار بشم

عمومی چی خوندی؟ من اصلن نمیتونم اون کتابای معرفی شده رو بخونم شکنجه س برام قانون اساسی و..😩

راحته بابا بخون..همونا که معرعی کرده..البته یادم رفته تست می زنم هیچی یادم نیست

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
من که قبول بشمم نمی تونم به خاطر بچم برم

چند سالشه مگه

راحته بابا بخون..همونا که معرعی کرده..البته یادم رفته تست می زنم هیچی یادم نیست

رشته ت چیه

آذر دو سالش می شه..یکی دیگه هم می خوام بیارم بعدش

بسلامتی عزیزم