2777
2789
عنوان

کیا آزمون دبیری دارن پنجشنبه؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 46 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سلامتی گلم ان شاگاله قبول بشی..می تونم بپرسم تخصصی چه کتابهایی خوندی؟

ممنون عزیزم، راهنماها رو خوندم، اگگگه چیزی یادم مونده باشه، ولی مثلا روش تدریس و...اینارو اصلا نخوندم

اختصاصی فقط سنجش خوندم

عمومی هم هیییچییی😩

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
می خوای این تایم باقیمونده رو با هم بخونیم به هم انگیزه بدیم؟

آره...واقعا خسته شدم و بی انگیزه...چی بخونیم؟

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
می خوای این تایم باقیمونده رو با هم بخونیم به هم انگیزه بدیم؟

شما عمومی کدوما رو خوندی؟

ممنون عزیزم، راهنماها رو خوندم، اگگگه چیزی یادم مونده باشه، ولی مثلا روش تدریس و...اینارو اصلا نخوند ...

راهنماهای چی رو؟  منظورت همون کتابای دبیرستانه؟ سنجش چیه؟ اقا من چقدر پرتم

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
شما عمومی کدوما رو خوندی؟

من همه رو خوندم..خدمات متقابل اسلام و ایران رو ولی نصفه خوندم..بعضی کتابا رم خلاصشو از سایت گرفتم خوندم..مثلا اصول تعلیم تربیت رو

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
راهنماهای چی رو؟  منظورت همون کتابای دبیرستانه؟ سنجش چیه؟ اقا من چقدر پرتم

آره کتب راهنما بزن گوگل میاره برات

سنجش هم یه کتابه، دکتر علی اکبر سیف

من همه رو خوندم..خدمات متقابل اسلام و ایران رو ولی نصفه خوندم..بعضی کتابا رم خلاصشو از سایت گرفتم خو ...

واااای تو روخدا خلاصه هارو از کجا گرفتییی

شما تست زدی؟ انگار تستهایی که دیدم همش از کتاب روش تدریس بود..این چیزای معرفی شده هیچ نقشی مداشت

این منابع جدیدن خب تستی ازشون نیست

تستا واسه قبلنه

سایت خلاصه هارو معرفی میکنی گلم؟