2821
2789
عنوان

دارم میمیرم از ترس..

384 بازدید | 23 پست

فیلم ترسناک و یه چیزایی تو این مایه ها دیدم و خیلی ترسیدم من هیچ‌وقت جنبه اینارو نداشتم خودمم می‌دونستم نمی‌دونم چرا این‌کارو کردم الان قسم خوردم دیگه نبینم اما ترسش ولم نمی‌کنه همش فکرای عجیب دارم.

دوستان عزیز هرجا دیدید من کامنتی گذاشتم بدونید صرفا برای استارتر نیست و شما میتونی ریپلای کنی و اگه نظرت مخالف نظرم هست با رعایت احترام ریپلای کن چون برخلاف یه سریا سایت رو ارث خانوادگیم نمیدونم که بخوام تعیین تکلیف کنم کی روم ریپلای کنه کی ریپلای نکنه شما آزادی عمل داری ریپلای کنی منم آزادی عمل دارم جواب بدم یا ندم⚘

اگه چند روز گذشت ترسه نرفت با ی روانشناس ک رو ترس و اضطراب کار می کنه مشورت کن

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه چند روز گذشت ترسه نرفت با ی روانشناس ک رو ترس و اضطراب کار می کنه مشورت کن

یعنی می‌تونه تاثیرگذار باشه؟ چون خودم ب طور ثابت مشاوره میرم باهاش بیانش می‌کنم

به حدی شده که توی هوای روشن تو ظهر نمی‌تونم تنها بخوابم حتما باید یکی پیشم بشینه همین الانش می‌خوام برم دستشویی ولی اضطراب دارم که نرفتم

دوستان عزیز هرجا دیدید من کامنتی گذاشتم بدونید صرفا برای استارتر نیست و شما میتونی ریپلای کنی و اگه نظرت مخالف نظرم هست با رعایت احترام ریپلای کن چون برخلاف یه سریا سایت رو ارث خانوادگیم نمیدونم که بخوام تعیین تکلیف کنم کی روم ریپلای کنه کی ریپلای نکنه شما آزادی عمل داری ریپلای کنی منم آزادی عمل دارم جواب بدم یا ندم⚘

بگو ماهم بترسیم

ویدیوی پرونده های جنایی دیدم

اسم فیلمُ میگی؟ بو ما یه وقت نبینیم

فیلم ترسناک سینمایی نبود مربوط به پرونده های جنایی قاتل های سریالی بود منم نخواستم انقدر طولانیش کنم گفتم فیلم ترسناک

یعنی می‌تونه تاثیرگذار باشه؟ چون خودم ب طور ثابت مشاوره میرم باهاش بیانش می‌کنم به حدی شده که توی ه ...

در مورد این مورد وافعا نمی دونم تاثیر داشته باشه ولی خودم برا ترس از آینده روانشناس بهم کمک کرد 

و این مورد شاید قرآن و روشای معنوی هم بهتون کمک کنه 

اگه اعتقاد دارین ب این روشا براتون بفرستم 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
فیلم ترسناک سینمایی نبود مربوط به پرونده های جنایی قاتل های سریالی بود منم نخواستم انقدر طولانیش کنم ...

منم یه پرونده وحشتناک خوندم حالم بد بود...خوب میشی مطمعنم از اونی که من خوندم بدتر نبود:)

پدر و مادر ناخواسته فرزند خویش را شبیه خود میکنند و نام تربیت را بر آن میگذارند!
در مورد این مورد وافعا نمی دونم تاثیر داشته باشه ولی خودم برا ترس از آینده روانشناس بهم کمک کرد  ...

اونقدرا آدم معتقدی نیستم اما فکرمی‌کنم کمکم کنن اگه زحمتی نیست بفرستید لطفا🌻

من ی فیلم دیدم دو سه سال پیش همینطورداشتم شبکه های ماهواره بالا پایین میکردم...ببینید اصلا انگار فیلم نبود واقعی بود ی خانواده رونشون میدادخیلی عادی بعد توخونشون دوربین گذاشته بودن....و هروقت شب میشد تاریک میشد ی اتفاقات ترسناکی میفتادتوخونه...کسی دیده میدونه چیه 

منم یه پرونده وحشتناک خوندم حالم بد بود...خوب میشی مطمعنم از اونی که من خوندم بدتر نبود:)

مال من یکی دوتا نبود نشستم پرونده های جنایی مال چندین قاتل سریالی رو نگاه کردم یه پرونده هم دیدم مربوط به جونکو فروتا که اونم وحشتناک بود اما قاتل سریالیا از همه ترسناک‌تر بود.

البته شاید با گذشت زمان آروم بشم اما حس می‌کنم این ترس قراره خیلی رو زندگیم تاثیر بذاره

بی خیال بابا  از چی می‌ترسی‌  گند بزنن تو زندگی  الان به حدی رسیدم روح‌و شبه و جن ...

😂😂😂

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز