2777
2789

یا دلار یا سکه ی طلا

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا سکه و پول فرقی نداره...

میتونی بری غذا درست کنی و بدی نیازمندا...

یا پولشو‌بدی ب ی خانواده نیازمند...

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..!                        📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...

من بیشتر به نیازمندا که تو کوچه و بازارن کمک میکنم 

بچه کار 

پیرزن پیرمرد کلا نیازمند میدم به اونا 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

سکه دیگه کجا بود کمیته امداد یه بچه بگیر ماهی ۳۰ تومن بریز به حسابش 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

یه ظرفی چیزی تو خونه داشته باش، صبح به صبح هرچقدر دوست داری بعنوان صدقه توش بذار، یه مقدار مشخصی که جمع شد به نیازمندی که میشناسی بده،،، سکه و اسکناس، هرچی که دوست داشتی،،، ضمنا الان سکه کجا بود

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

هعی چطور اینو نمیدونی چی داریم یاد میگیریم خدایی.

صدقه میتونه هر کمکی به نیازمند باشه. نذری، پول به فقیر، غذا به حیوون گرسنه دادن وووو هر کمکی از هر نوع به نیازمند. خوراک پوشاک مالی هرچی.

ولی اگه خود صدقه میگی مهم نیست سکه یا پول فتوا الکیه حتما سکه مکه.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

من میگم برای مثلا اینکه بسلامت رفتیمو برگشتیم ۵۰تومن برای خوابی که دیدم فلان تومن برای رفع شدن مشکلم فلان تومن.بعد اخر ماه جمع میبندم ببینم چقدر شده همونو میفرستم به حساب یه خانواده مستمند

دردم از یار است و درمان نیز هم